и јас имам најк моментално ги земав пред година дена и уште се како нови како пред месец да сум ги купила а ги износев секаде ги носам буквално, стварно ги платив поскапо околу седум ијади и нешо ама се исплати видов тогаш адидас поевтинки беа околу 5 илјади ама најкот мн повеќе ми се допадна и ги земав. предходно имав пума и тие не ги платив баш евтино ама никаков квалитет по 3 месеци носење се одлепија и пукнаа од внатрешната страна и од тогаш пума веке никако. инаку сеа барам црни едноставни високи ама не некои гломазни патики и да не се со некои безвезе бои не сакам со виолетово розево или незнам шо може црно со бело или со сиво ако види некој нека ме извести, барав и најдов само едни најк ама со виолетово грди ми се такви
според мене нај квалитетни се најк.. имам едни црни ги купив пред 4 години, често ги носам и уште се како нови... минатата есен си купив адидас се надевам ќе ми потраат за оваа есен ми донесе братми од на одмор 2 пара патики од Kappa.. еден пар кафеави, а еден пар црни.. преубави се.. мојата нова љубов а кога ја видов цената на нив останав ваква .. по 25 евра парот на попуст од на 70евра па на 50евра после на 25
Дали 41 изгледа како мал број ? Инаку не одам в Скопје за само патики, од тука ќе плеснам 4 и 500 али ќе си ги износам (Кочани).
Баш вчера си копив нови Најк патики, тоа беше љубов на прв поглед Прв пат купувам Најк, најчесто носев Адидас, Пума или Лининг.. сега засега не можам да го споредам квалитетот, ама се надевам дека ке ми траат долго
Денес купив и моите се бели само што знакчето кај мене е розово,многу ми се допаѓаат И се надевам дека ќе се покажат квалитетни
Пред недела дена си ги купив од нет Уште ги немам носено (сега претопло е ) се надевам нема да ме изневерат
Пума НЕ! сите се жалат дека имаат лош квалитет, се лупат, се одлепуваат.. ужас се според мене. А најк се најквалитетни. Имам најк ги носам цела година лето зима есен пролет све преживеале и пак се ко нови. Сега во септември пак најк ќе си земам, вредат за парите искрено
Имам и адидас и најк, презадоволна сум од квалитетот на двете марки, најновите ми се од почетокот на летово, но имам и такви кои ги имам веке две три години ако не и повеќе и сеуште се како нови.... а пазете ретко кога моја чевла, штикла, чизма, па дури и патика (освен овие) останала здрава...
Ако сакате вистински квалитет, New balance. Можеби малку поскапи се, ама јас дури заборавив колку долго ги носев.
Simoncelicious повеќето модели за спорт им се , за трчање . Затоа можеби не ти се допаѓаат А Пума се квалитетни . Јас имам веќе година ипол Пума и сум ги носела на секакво време . Исти се како и првиот ден
Според мене квалитетни патики: Конверс, Адидас, Рибок.... Од овие 3 мерки дефинитивно сум најзадоволна...Носам патики по минимум 2 години и остануваат исти како кога си ги купил...И уште побитно: проблемот со перничињата(така ги викаат кј нас) на нозете исчезна Спојлер Пред 5/6 години порачав од Франција, Рибок патики...Бели со сино беа....Не знам ни самата колку време и носев и воопшто не се скинаја, малце се излижа ѓонот кај петицата...Значи лето/зима, за излегање, за кошарка, за скејтање....за буквално се! Им се изнаносив. И ден денес се здрави ама мали ми се
обожавам патики и најчесто ги носам секојдневно.па затоа и сакам да дадам добра пара и да ги платам не жалам.купувам на година-година ипол,и последните ми се адидас високи ,ги платив 3600.фина цена за фини патики
Ако сакате квалитет и изглед заедно, тогаш најк без двоумење! Јас постојано си купувам од најк, патиките се стварно најдобри. Еве какви носам во моментов:
Обожавам патики. Вчера си купив адидас аптики и многу ми си ги сакам. Се надевам дека ќе си ги износам. Тие другите се на сестра ми, кои исто така ми се многу убави.