Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Квалитетни патики

Дискусија во 'Мода и стил' започната од arwen, 31 март 2010.

1. MissBreezy

MissBreezy Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    689
    Допаѓања:
    2.053
    Nike. Нема конкуренција, никој не може да ми каже дека Адидас или било кои се подобри. Ноуп.
    Стојат со години како вчера да се купени. Ама морам да признаам дека моите не ги купувам од тука. 20 евра се во Виена, кај нас се 100 |(
    Air Prestige како модел се едни од најквалитетните Најк патики, а и Dunk се покажуваат добри и имаат повеќе да понудат. Тие што обожаваат патика со висок глужд знаат за што зборам.
    Рибок за поспортски тип, оние кои вежбаат или трчаат.
    За пофенси изглед - Супра или Ред Еко.

[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG][​IMG]

2. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Сега засега, за мене како најдобри и најиздржливи се покажаа само адидас. :)
    Порано број 1 ми беа пума, ама повеќе не се тоа што беа.

3. SarahTayMomsen

SarahTayMomsen Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2011
    Пораки:
    959
    Допаѓања:
    650
    На адидас ;)

Сестра ми веќе 2 години ги носи ни издраскани се ни одлепени ни сокинети(но ги пази затоа)! Абе ти и најубавиот модел го земи за да не ти се искинат треба да внимаваш шо праиш со нив ако одиш на нива со нив секако кје се сокинат ма и адидас или најк или незнам шо бтв неможев да ги најдам на сестра ми но се со леопардски шари имаат розева зелена црна боја итн.

4. Princess.S

Princess.S Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    763
    Допаѓања:
    653
    Најк. Ем се јаки на гледање, ем на носење. Имам Најк и веќе 2 години нема да мрднат. Секој роденден мама ми купува по едни, и сите се како само што да сум ги купила. Мојата мода е најк. Живеам за знакчето. [​IMG]

и овие не се лоши. :rofl:

5. HeelsLover

HeelsLover Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    565
    Допаѓања:
    655
    Можам да казам дека само Најк Адидас и Пума се најквалитетни другите јок.

6. Ecii

Ecii Истакнат член

Се зачлени на:
    5 декември 2011
    Пораки:
    74
    Допаѓања:
    11
    Во NIKE дефинитивно, јас си купив таму патики за 3300 уште во септември и ден денес кога ќе исчистам убаво, како нови се. :) ортопедски се , а и кожни, моите се ниски ама за зима подобри се подлабоките, но тие се поскапи, па сега како сакаш :D

7. langida

langida Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2011
    Пораки:
    63
    Допаѓања:
    13
    DOBRI PATIKI IMATE VO SALATA BORIS TRAJKOVSKI JAS OD TAMU KUPUVAM IMA DVE PRODAVNICI A PLUS IMATE I DRUGI KVALITENI RABOTI

8. jasmin17

jasmin17 Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    6
    Саломон се најквалитетните патики и се далеку подобри од најк и адидас! :)

9. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Коа се работи за квалитет за мене едни и единствени And1 .

10. ding.dong

ding.dong Активен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    2
    Дефинитивно Adio/Osiris. Имам и еден пар Adidas, ама се катастрофа, после 5 месеци се скинаа. Adio-то ги носам од полуматура, 2 и пол години, тек сеа се гледаат знаци на носење, а не ги соблекував, ептен се покажаа. Osiris-от ги носам од августот 2010та, после една крпа се ко нови, нема никакви знаци на носење, плус и во пола метар снег газев, ни вода пуштаат ни ми е ладно. Е сеа, Adio-то беа 4900, Osiris-от 3800, Adidas-от 3000, така да, колку пари, толку музика :D .

11. tessi

tessi Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    544
    Допаѓања:
    518
    Дефинитивно признавам само Nike и Adidas :) Единствено патиките од овие фирми ми се покажале навистина издржливи.Сум ги носела по 2-3 год,а кога ке ги исчистиш убаво или испереш делуваат како од продавница да си ги извадил :)

12. s.a.n.y.a

s.a.n.y.a Истакнат член

Се зачлени на:
    22 август 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    16
    од најк кратките,платнени сум презадоволна. ги носам година дена и не се лоши.
    за конверс стартките неможам да се пожалам исто така.јес да треба да ги чуваш,ама стварно се издржли ви. ги перам во машина и до сеа ни гума се одлепила ни платното се скинало.
    а, ако сте спортска душа адидас или рибок се одличен избор. ногата најдобро ми лежи во нив. ни боли ни глочка.
    за пума,кратки-дислајк. ми се уништија за една недела,на првиот дожд.

13. TheaEsposito

TheaEsposito Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2010
    Пораки:
    2.004
    Допаѓања:
    2.462
    Дефинитивно патиките од NIKE!
    Имам само еден пар, ама вреден. Ги купив лани, во јануари и до сега немаат трепнато. Ги имам носено на дожд, снег, секакво време. Ги перев во машина и сеуште се ко нови. Најдобри патики што сум ги имала до сега. Ептен сум задоволна!

14. koritsaki

koritsaki Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    18.588
    Допаѓања:
    106.428
    Најк и Адидас. Порано имав Рибок и од нив сум многу задоволна ги `искинав` од носење :) .

15. INSIDIOUS

INSIDIOUS Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јули 2011
    Пораки:
    705
    Допаѓања:
    512
    Пак јас :) пишав и во друга тема ама никој не ми одговори.
    Знае ли некој како се движат цените на Најк, Адидас, Пума, или Рибок патиките во италија? Сакам да си порачам преку роднини да ми донесат ако се поефтини таму. :)

16. Fibia

Fibia Активен член

Се зачлени на:
    10 јануари 2012
    Пораки:
    84
    Допаѓања:
    22
    Јас бев минатото лето Италија и за најк можам со сигурност да ти кажам дека околу 100 вра се новите колекции...има и поефтинки сега ако начекаш попуст во некој аутлет можиш и по 20 евра да најдиш...

17. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.325
    Допаѓања:
    285.729
    Точните цени не ми се во глава, али минатиот месец имаше огромни попусти на целата роба(преполовени цени на се), би ти препорачала што побргу да нарачаш ако си решила.

На INSIDIOUS му/ѝ се допаѓа ова.
  18. IvanaMkd

IvanaMkd Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јануари 2012
    Пораки:
    4.184
    Допаѓања:
    3.051
    Порано земав Најк, ама не сум задоволна. Едни од нив за малце ке ми го искривеа стапалото и ги скапав од пцуење. И не сакав веќе проблеми од овој тип, па се префрлив на Адидас и од нив сум презадоволна. Имам и некој 2-3 пара шкљ марка ама и тие се добри.
    Мислам дека не зависи од брендот туку од калапот, одот и стапалото.

19. annabieber

annabieber Активен член

Се зачлени на:
    9 јануари 2012
    Пораки:
    57
    Допаѓања:
    9
  20. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2011
    Пораки:
    1.552
    Допаѓања:
    8.263
    Најк :)
    Задовлона сум многу, ги имам од лани и како нови се со исклучок на некои гребнатинки кои не се познаваат. Беа 5000 и ги симнаа на попуст 4000-3000 (не се сеќавам) :!: