Малку глупаво прашање ама за другарка е Во која од спортскиве продавници адидас најк во скопје, кога ке купиш роба ти даваат хартиена кеса со лого? За кесата е работата
Е со ова воопшто не се сложувам. Мајками има адидас патики и 3 и нешто години ги носи. Незнам ти какви адидас си купила па што не ти се погодиле, сигурно ако купиш од кинеската ќе ти се одлепат. И јас имам адидас и само пофалби. Мислам дека вредат за парите, подобро да купиш едни од 3000 салам одколку 5 по 500 денари и пак без патики да си.
Не се сложувам со Superiska..Пред 4 години си купив Nike патики и сеуште ги носам.Ги платив 4 000 мислам.Незнам ти што патики си купила може место adidas на патиките пишувало abidas Шала на страна,ако патиките биле скапи а не квалитетни нема шанси да биле adidas или Nike Патиките од марки како Nike,adidas се поскапи,но вреди затоа што се мноогу квалитетни
Па мислам дека имаше вакви модели во продавниците на Мат Стар. А за ваков принт незнам, иди провериси (за нај сигурно). Поздрав
Li Ning? Ќе може некој да ми каже каде се наоѓа продавницата за патики Li Ning? и ако знаете отприлика колку се женските патики?
Li Ning? во кој град? иначе имаш различни цени од 2000 нагоре. на попуст можеш и поефтини да си најдеш до кај 1000-1500
Li Ning? Li Ning имаш во орка продавницата во ГТЦ и во Веро Центар(Џамбо) Цените на женските патики се движат отрпилика 1000-4500
Кажете ми дали ви се свиѓаат Nike Air Max патиките на женско,во секојдневни комбинации? Јас сум заљубена во нив,ама со кој и да зборувам,ми викаат дека се преспортски,како за во теретана а,не вака за секој ден.. За удобност не прашувам,знам дека се преудобни
Ги обожавам, сеа собирам пари па и од Велигден шо ќе соберам, и за летоска ќе купам едни, ОБАВЕЗНО! И да, ептен се препреудобни на ногата.
Air Max се за спортски комбинации не се баш за на фармерка туку за на хеланки и тренерки. А инаку јас најквалитетни патики ги сметам DC. Абе тоа 5 години да ти издржат патики и ко нови да бидат и ништо да им е, само кажете дека не е квалитет! Ги купив 5 и пол илјади ама за ваква квалитетна патика е и малку бидејќи има да ги носам уште години и години. А ги имам убиено од носење секој втор ден со нив сум. Не знам дали пак ке најдам волку добри.
Супер се!!!Ги имам година ипол и се нови гланс.Моите се бели со зелено.Преудобни се.Да,повеќе се спортски за на тренерки,не се некоја класична патика што стои на се ама пак се преубави и преквалитетни.Јас пак би купила.Ќе си ги носиш на тренерки и хеланки,а стојат и на некои фармерчиња зависно од моделот.Јас 130 евра ги земав странство.
овие патики ги меркам оддамна , 140 евра се , ама планирам да ги купам. Читам коментари дека се многу удобни!