Имам вакви, па добри се не пропуштаат вода, е сега незнам колку се квалитетни со оглед на тоа дека во рок од една година 10 пати ги имам носено, ама според твдењата на братми вели дека адидас се поквалитетни од Најк
Дали некој имал во првите носења проблем со Конверс старки? Си купив денес, и онака кнап ми беа, ги носев за излегување а сега назад од гумата имам плускавци и ме болат нозете Да земам поголем број, иако во широчината и должината ми се таман, или да ги разносам, нема да ме болат?
Секоја нова обувка било патики,кондури,сандали и сл прави плускавици...не се секирај кога ќе ги разгазиш повеќе нема да имаш проблеми...и еден совет кога ќе си купиш нови обувки пред да ги носиш надвор носи ги по дома така помалку ќе имаш проблем со плускавиците
Според мене најдобри се најк јас обично си зимам 2 пара една година високи и ниски иии едниот да е со црна подлога а другиот со бела... ем секој ден различни ем нема да ти се скинат толку брзо...инаку јас сум многу задоволна од нив адидас немам носено до сега незнам зошто малку ми се антипатични ама затоа најкот си го сакам највишее...инаку кога е суво носам стартки од мат стар доста добри се а се наскоро планирам конверс да си земам и нив да ги пробаме....
Мене најмногу најк и адидас ми се допаѓаат, само од нив си купувам и досега се намам разочарано. А овие конверс на лика убави се баш сега за летниот период да си ги носиш, но квалитетот не ми се допаѓа воопшто.
Девојки што мислите за квалитетот на Конверс и Ванс? Бидејки се двоумам меѓу нив, а досега не сум земала од нив патики.Така по квалитет добри се? За конверсот ја знам цената ама за ванс колку се знае некој
За квалитетот на конверс не можам да кажам зашто се доста тазе купени тоа понатака само ете една плус информација мене мн ладно ми држат , сред лето сабајле кога патував во нозете замрзнав јас
Адидас ми се најдобри.Значи еве веќе втора година ги носам како нови се,не мрднале И да,треба и ти да си ги чуваш и да ги пазиш,тоа најмногу од тебе зависи.
Исто и јас,баш сега купив нови затоа што старите ми се смалија,а здрави се ништо не им фали,се надевам и овие ќе траат толку
Имаше во спорт м попусти имаше дури и за 1 700 ден патики пума ама ниски, а високите од 2000 нагоре беа, за 2000 до 3000 илјади имаше многу убави патики,ниски и високи
Најк на изглед се подобри така по фраерски ми се- КВАЛИТЕТ НУЛА Адидас- квалитет 10 ка ! И на изглед има некои убави гледам , порано немаше толку избор Најк дечко ми купи 6900 и за 2 месеци нема му пукнаа од страна..и пред тоа исто..
Можеби не е прашањево за на темава али ај...Сепак да ве прашам да не знаете кај има вакви АДИДАС патики како на сликата со цени околу 1000-1500 ?
Во Шутка оти овие на сликава не се оригинал.Другарка ми си има оттаму купено слични вакви, само `Најк`.