Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Квалитетни патики

Дискусија во 'Мода и стил' започната од arwen, 31 март 2010.

1. Simonche-to

Simonche-to Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    16
    Да знам дека не се оригинал...ама во Шутка некако ми е шубе шознам да не ги купам па одма да ми се скинат...? :worried:

2. LifeLove

LifeLove Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    141
    Па секако дека квалитетот не е ист, за побрзо време ќе се скинат, а може да имаат и некаков дефект во нивната изработка, на пример едната патика да има една дупка повеќе за врвците од другата, како што и` се погодија на другарка ми.

3. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.003
    Адидас не ги сакам како марка, а поим си немам зошто.
    Јас обично барам патики со типично спортски изглед, а адидас има повеќе модели што можеш да ги носиш и во други комбинации. Барем јас таков впечаток сум добила.
    Најк патиките од Dual fusion линијата ептен ми се погодија, ги изнаносев летово по планини и долини :) Освен тоа, одлични се за трчање.
    Не знам дали има разлика во патиките што ги има по нашиве продавници, затоа што читав дека наводно не биле увезувани, туку ги произведувале тука. Колку е вистина не знам. Мене не ми се од тука купени.

На anabel-a му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Monika.J

Monika.J Активен член

Се зачлени на:
    21 јули 2013
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    24
    не ги купувај подобро оди во sport m кај Борис Т. ќе најдеш добри и евтини ;)

5. Bescheiden

Bescheiden Истакнат член

Се зачлени на:
    29 септември 2012
    Пораки:
    316
    Допаѓања:
    193
    Адидас дефинитивно.
    Иако, до човек е. Јас на пример колку и да ги носам, ги пазам и остануваат здрави. А брат ми ги искина целите за 6 месеци! Исто и со конверзот... колку и да ги носам, пак изгледаат како вчера да ги купив, а еден другар за 5 месеци ги направи ренде, како на нива да одел со нив |( А плус и старките ги ставам во перална и...вуола - нови старки :D Сите ме прашуваа зошто пак сум си купила сиви, а не некоја друга боја :rofl: Најк и рибок само еднаш имам купено, и некако неудобни ми се. Иако имаат убав изглед :)

6. Simonche-to

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    16
    Па сега сум во Охрид и таму има Спорт М ама ги гледам патикиве некако не ми се ефтини а немаат ни попуст уште направено :|

7. Simonche-to

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    16
    Епа ако не сепак да си најдам на друго место... :wasntme:

8. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.837
    Reebok- не се каам што ги платив 3200 ама предобри се, многу квалитетни, си ги купив од Битола од продавница за спортска опрема( да оригинал се). Сакам NIKE да си купам оваа сезона, зошто многу ми ги фалат, ама сепак од Reebok презадоволна. :)

9. Frame

Frame Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    88
    Како што повеќето женички се опседнати со штикли, јас така со патики.

Адидас дефинитивно ми е врв.
    Кога купувате гледајте да се направени во Индонезија или Виетнам, тие се со многу поголем квалитет од made in china.

10. jEwElRy

jEwElRy Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2013
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    244
    Дали некој има Вокмакс. Еден пријател има Вокмакс, ама кога прочитав Мејд ин Чајна :^) (Е убаво, сега ми се пријаде чајна) некако почнав да се сомневам! Што мислите за Фитнес патиките? Дали се добри и дали вредат за парите? Или најдобро е да си отидам во некоја спортска продавница, па да си одберам? :D

11. LifeLove

LifeLove Истакнат член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    358
    Допаѓања:
    141
    Како јас да сум го пишувала одговоров :lol: опсесија ми се патики, штикли не ме интересираат.Исто така омилен бренд ми е Адидас, а по него Рибок.
    Ама кога ќе видам дека се произведени во Виетнам или Индонезија, се разочарувам оти мислам дека не се оригинал.Зарем таму ги произведуваат оригиналните брендови? :^)

12. Frame

Frame Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јули 2013
    Пораки:
    30
    Допаѓања:
    88
    Имаат они неколку фабрики. Сега нормално сите имаат и во Кина, каде што е ефтина работна рака, и поефтини се цените што не значи дека не се оригинали.
    Мене продавач во Солун ми кажа да бирам патики од Индонезија, 3 години и патиките немаат ни една гребнатинка, ни олабавено. :)

На LifeLove му/ѝ се допаѓа ова.
  13. BelieberYeahh

BelieberYeahh Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    1.448
    Допаѓања:
    2.208
    имав најк ама после 3 месеци лом ми се направија ;( ,после пак купив најк и предобри испаднаа а и уште се живи и си ги носам..сеа пред некој ден купив адидас нео,па да видиме како ќе се покажат,уште ги немам носено(жал ми е :lol: ) :inlove:

14. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Се зачлени на:
    4 октомври 2011
    Пораки:
    3.894
    Допаѓања:
    4.896
    Имам едни Пума и веќе една година ги носам и можам да кажам дека се ѕверски. Толку долго јас патики во живот ги немам дочувано.Затоа што многу кинам обувки.
    Овие излгедат како нови да се,ќе ги ставам во машина за перење и нови се.
    Иначе се произведени мислам во Индонезија,и прво мислев дека не се оргинал а ги купив од продавница за спортска опрема. Ама еве читам тука дека тие што биле произведени во Индонезија биле поквалитетни така да :)

На Dog-lover му/ѝ се допаѓа ова.
  15. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Јас имам едни бели патики од Puma и едни црни патики Аdidas а и двата пара се кожни. Се покажаа како многу квалитетни, а оние Аdidas се посебно удобни за носење.

А гледам и тука некои девојки се жалат од Nike, и неколку мои другарки исто зажалија што купија од оние пролетни со цветчиња.

16. BelieberYeahh

BelieberYeahh Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2013
    Пораки:
    1.448
    Допаѓања:
    2.208
    јас мислам дека производството нема монгу врска..пишав и погоре првите најк што ги имам се произведени во виетнам па ми се искинаа за 3 месеци,а вторите(исто најк) 1 година ги имам и како нови се а се произведени во кина и затоа и се мислев дали да ги купам ама супер испаднаа ;)

17. Simonche-to

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    16
    Епа вака сепак на крај се одлучив за Најк (оригинани) си ги зедов за 3500 со -50% кожни убави... :inlove:
    И се надевам дека барем до Мај ќе ми издржат :$

18. Simonche-to

Се зачлени на:
    17 јуни 2013
    Пораки:
    151
    Допаѓања:
    16
    Ич да не се секираш да си купиш зашто таму се произведуваат оригиналите (претежно во Индонезија) ;)

19. Milky.Way

Milky.Way Истакнат член

Се зачлени на:
    29 мај 2013
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    72
    Јас вчера купив патики и ранец Reebok! Од Спорт М ги купив. Слики во споилер!!

Прикачени фајлови:

• 026.JPG
      026.JPG
      Големина на фајлот:
      170,1 KB
      Прегледи:
      156
    • 025.JPG
      025.JPG
      Големина на фајлот:
      180,4 KB
      Прегледи:
      154
    На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Моментално Најк носам, и тоа доста долго година дена ни да мрднат, ни едно конче да им фали.
    Јес да 3500 ги платив, ама квалитет, не ко порано што купував од Бит пазар/Еко/Елит по 1000/1500 и 3 месеци максимум издржуваа. |(
    Иначе се мејд ин Индонезија. :D

На LittleFairy му/ѝ се допаѓа ова.