И јас како Мона.Мона, 3500 ги купив,Најк од ГТЦ, мејд ин Индонезија 2 години носев Адидас,ама што знам,мерак ми беше за Најк,обично купував манија,мат стар,ливер,ѓубре со еден збор,носи ги 1 месец и за во канта,по НЕквалитетни патики од овие амин!
Мене за сега од li ning ми се погодија еве од лани ги носам летото сеуште ми се здрави и меки и удобни ми се погодија , а тие што ги купив најкот 2000 и нешто и тоа од продавница за спортска опрема исто од индонезија се ама не ми се погодија баш тоа делот напред ми се одлепи ама и тој кај што ги купував ми дал тогаш 36ипол број -.- и дома кога ги видов поголеми стар беше и не видол продавачо. Иначе јас не кинам патики сие скоро ми се здрави старките мат и тие на ранерс ко нови ми се а нонстоп сум в патики
Оригиналните продавници или магазини за производство конкретно на Адидас се во Германија. Мене само првите патики Адидас ми се од таму, прилично скапо го земав како за патика, но луѓе 3 години ми се, здрави, без гребнатини, без скинати делови. Многу изджлив материјал. Останатите ми се во Виетнам мислам, баш се смеев кога видов, но издржливи ми се. Последно време почнав да купувам чевли, но сега ќе се подновам со едни старки. Инаку едно прашање, има едни ниски Адидас розовки патичиња, се сеќавам ги видов пред 1 месец скоро, може и 2. Знае некој колку им е цената ?
Можам да кажам дека се исти по квалитет, имам од двете марки патики и ги носам наизменично веќе 3 години (не ги носам постојано) и двата пара ми се покажаа супер, сеуште се издржливи, се немаат ни скинато ни ништо. Така да види кој модел повеќе ти се допаѓа па купи си, нема да згрешиш ни со едните ни со другите.
Ајде и овде да ги пофалам патиките на Li-ning . Лесни , удобни и издржливи Вредат за секоја пара , ги земав за 3.399 ден
И најквалитетното јас да го облечам ке се скине затоа зимам некој што ми се свиѓаат и да не се препрескапи оти знам дека за брзо време ке ги скинам
Јас си купив Адидас и милион пати досега се поткачив на камења, во бара влегов со нив ( ептен мокри беа) и ништо не им е . Не пропуштаат ни вода. сакав Најк да земам, но at the end up where you thought you would be, but u will end up where you were ment to be . Мене изгледа со Адидас ми било судено да живеам. Важно ја издржуваат мојава енергија и не океј одење
Најчесто купувам Адидас, и за син ми секогаш, уште од раѓање, земам Адидас. Никогаш не ме изневериле во однос на квалитетот. Последниот пат во Солун си земав Најк пошто ги начекав преефтини и за периодот додека ги носам добро се покажаа. Имам едни од Ли нинг купени пред 6 години (последни беа мојот број), сопругот ме натера да ги земам, за некоја си смешна цена од 1200 ден. маста им ја извадив, уште се во одлична состојба. Никогаш не сум купила Реебок, ми се допаѓаат нивните модели, секогаш си велам нареден пат ќе земам, а за квалитетот според искуството на сопругот (само Реебок купува) можам да кажам дека исто се квалитетни.