Адидас порано беа квалитетни. Имам едни патики си ги купив пред нешто повеќе од година дена, уште се коска, а овие новиве некако иќ не се квалитетни, секако дека се поквалитетни од неоргиналните, ама на еден мој другар за пола година му се одлепија. Со Најк, Пума и другиве немам искуство, Адидасот за ништо не би ги дала, ако се стари
Патики - стартки, whatever... Converse е мојот одговор. Имам другарки што ги носат со години и зимо и лете па сеуште се здрави и убаво изгледаат. Малку скапички ама вредат!
Адидас дефинитивно. Не пропуштаат вода никако, не се кинат толку лесно. Моите во овие неколку месеци какви дождови преживеаа, и ете ги, уште се здрави, а и ногата секогаш ми е сува.
Nike, дефинитимо најκвалитетни, најиздρжливи и најудобни . Сега сκапи се во мκ и не деκој може да си ги дозволи. Мене сеκоја година ми пρаќа вујκо ми по еден паρ од Австρалија, сега ми пρати air max, јас саκав таκви .
аааа џорданки ми се омилении штета што не можат да се најдат во македонија ама и во странство цената не им е баш евтина