u makedonija nike se pokvalitetni od adidas zasto nike gi uvezuvaat a adidasot tuka kaj nas gi pravat imaat licenca i se sklj klasa,100% vi kazuvam bratuced moj raboti vo fabrikata nivna...ja poveke gi sakam modelite na adidas od tie na nike poubavi mi se na izgled ama obicno od stranstvo gi zemam,taka da ako kupuvate adidas kupuvajte gi od stranstvo ako ste vo moznost ,baska i poevtini im se i cenite a kaj nas kvalitetni se i lacoste a mozat da se najdat i interesni modeli nivni. i toa vo salata boris trajkovski se istite od adidas nike i lacoste samo so se outlet
Speechless а знаеш од каде ги купи? Ја сакам такви да си купам ама незнам од каде точно... Фала однапред
definitivno startki si gi kupiv pred dve godini i super mi se i reebok ima ubavi kozni patiki a i ne se skapi
Ја до сега 5 пара патики од Roxy сменив и едноставно ги обожавам!!! Во мај си купив од Nike високи, па да видиме они како ќе издржат, сите ги фалат а јас немам искуство хаха
Од адидас сум презадоволна , ама од странство ми беа купени .Сега си купив најк од нашите продавници , па 1 месец ги имам уште рано е да кажам ќе видам како ке се покажат
Ги имам овие патики скоро една година и сум презадоволна од нив, од тука ги имам купено и секогаш купувам адидас и сум многу задоволна, незнам од каде тоа дека имале лиценца и ги правеле кај нас... хммм не верувам, а исто така и имам информација дека секаде во светот имаат иста цена, е сеа дали тоа функционира исто и со попустите незнам стварно =)
бАш такви си барав и јас , ама не најдов и бидејќи итно ми требаа морав да купам најк ... Може да ми кажеш од кај ги купи и цена ?
Ги купив од адидас од рамстор тогаш беа 4000 и нешто, а една другарка ги купи пред еден месец исто од адидас од рамстор 3500, сега може да се уште намалени позз
според мене КОНВЕРС се најдобра марка на патики квалитетни се а и имаат убав изглед добро сеа знам дека се малце скапи ама ти се исплати да ги купиш бидејки траат еве јас купив и ми траеа 4-5 години сеа гледам имаат убави стартки (ке глеам да си купам)