Јас нарачав Vans ComfyCush патики онлајн од Sport M, беа на пола цена, 2,390. Нарачувал некој од таму и какво искуство има? Ми е страв да не ми донесат некој фејк,зошто цената е ептен ниска за Vans
Сребрени старки има на попуст: http://shop.arthurs.com.mk/index.php?route=product/product&manufacturer_id=8&product_id=606&page=14
Мој другар неодамна нарача за прв пат 2 пара и е задоволен од услугата како што ми кажа. Од квалитет ќе видиме, нема кај да ги уништи сега патиките во карантинов Јас онлајн сум нарачувала од Спорт М и сум задоволна. Назад на темава, Nike ми се број еден, верен фан сум им од 15 години. И верувале или не сега имам 23 и бидејќи се` уште носам ист број , ги чувам првите и не се искинати воопшто и ги носам за до продавница од најк сум дефинитивно презадоволна и имам патики и зa трчање и air max, секакви... Исто имам позитивно искуство со New Balance и Reebok, но поретко сум купувала. Адидас - чиста катастрофа биле за мене.... сум купила 3 пати од 3 различни продавници ( едните не беа од Мк) и беа тотален промашај и фрлени пари.
Јас не знаев за квалитетна патика се додека не си купив од Биана. Кожни и лесни за носење. Не сум по спортски тип за патики па за тие што исто не се по такви модели топло ви препорачувам да ѕирнете таму
nosam 36ka i mn mala mi ja prai nogata ... duri i smesna a mn gi sakam bi kupila u razlicni boi ama uf
ako ti nosis 37ka u starki ja znaci 35ka kje trebam epten loso sedi, barrm na mene ne mi se sfigjaat .. a site vikaat na mala noga najubavo sedat ama ne e taka
Бев денес во интерспорт во визбегово, и да ви кажам ги има сите нови модели со бројчиња со се и имаше 20 посто попуст на новата колекција А вчера се мавтав по гтц и как турските згради во оутлетите врска немат ни броеви ни избор
Мене омилени ми се старки, некако најудобни ми се, до сега сите ми се ниски, ми се допаѓаат и високи ама поради слаби нозе што имам не ми се допаѓа како ми стојат. Сега меркам скечерс како многу фалени сакам да купам и едни такви.
Ајде поконкретно, дај слика, цена. Во потрага сум по нешто квалитетно и удобно, а да не е клсична спортска патика.
Јас си купив од d-sport kappa патики искрено поудобни сум немала до сега, а имам доста комплицирани нозе.