Од сите што сум ги имала во текот на последиве години (Пума, Адидас, Vans, Скечерс...), дефинитивно најквалитетни ми се покажаа Скечерс, толку удобно нешто за носење не паметам, нема да претерам ако кажам дека чувството е како да се оди по облаци. И супер изгледаат, ми се вклопуваат во секојдневниот стил. Vans исто така се покажаа многу квалитетни, ама не се совпаѓаат со мојот стил на облекување, па не купив повторно. Инаку за квалитет, нема грешка
Јас пред некое време купив патики од Адидас, Чемпион и еден пар од Мат-стар. Најдобри ми се покажаа Мат-стар иако за другиве два пати повеќе платив.
Девојки сакам едни пума патики, но ги има само во Струга во интер спорт. Т.е бројчето што ми треба го има само таму. Цело Скопје го пребарав, сите можни спортски продавници и аутлети, ама нема. Дали знаете дали има можност од Струга да ми ги пратат овде во продавница, бидејќи јас периодов никако не можам да отидам, а ни па некој близок...
Зошто не ги прашаш нив во продавница, замоли ги доколку не вршат достава. Мајка ми пред некое време на Биана бендиса едни, во ниеден дуќан немаше останато број во Македонија, само во еден, тие не вршеа достава ама мајка ми културно ги замоли и тие и ги пратија.
Чим е бело не може да биде удобно. Шала на страна, ако купуваш бели патики гледај платнени да се, бидејќи оние што се ко кожни/скај, многу брзо се виткаат и изгледаат ко преносени.
Децо, по фб има нели страници за патики матики. Дајте некоја шо нуди од оние „честите“ модели ама поевтини? Некако на едно место ми се 1400, на друго 1199.
Ако бараш Најк, Адидас и Пума преку фб, не очекувај оригинал, особено за таа цена. Истите ги имаш на Бит Пазар, а таму може и да се ценкаш. Нема буквално никаква разлика.
Скечерс никогаш немам купувано, а мм од нив е презадоволен. Откако купи Скечерс други патики не бара.
Знам, знам, јасно ми е. Прееска бев на Бит Пазар ама не ми идеше ценкањето, многу ги натупуриле цените! Мислев ќе купам поевтино отколку на фб со достава. Затоа и прашав тука, некој да ми помогне
Има едни на инстаграм micis.shoes од Косово мислам се, имаат убави кожни патики, често споделуваат слики, мислам и од Масимо дути имаат модели, прават достава до Мк.
А па дека најк и адидас кожни се, затоа цени плафон... овие имаат патики за 40, 50,60 евра, кожни секако.
Најк и Адидас имаат историја зад себе,можеш да прогуглаш за изработката слободно на гугл. Скапи се бидејќи ќе ги носиш долго време,нема да те болат петите,стапалата бидејќи внатре се меки.