Дали некој има на Ванс патики на полна плута што се, дали се удобни? Одамна ги меркам, на Конверс имам старки со таква плута, ич не се удобни, џабе фрлив 100 евра така ми стојат, па се мислам и за овие џабе да не фрлам пари.
Денеска бев во Пеко... Тоа патиките не вредат ни за 2.000, камоли 7.000, се прашувам дали воопшто во Македонија вреди да се купат патики, квалитет дефинитивно овде нема, само странство!
Зависи кои, Пеко продава туѓи брендови, Скечерс, Ара, Геокс. Мене лично се случувало да ми се погодат, ама да, цените се премногу високи. Инаку Биана нема лоши, ако ништо друго, кожни се. пс. Последно земав од Марвел, чуднички им се моделите (не баш по мој вкус), ама ептен се удобни како за кожна патика, некако од нив на крај ќе искочам најзадоволна.
Јас од марвел на поклон добив оксфордки и се чудев како ќе го носам ова чудо, имам проб со нозете од секогаш па и патики ми правеле рани, не па оксфордки, еве веќе три ипол години, јас мака немам видено од нив, не знам дали се кожни ко антилопа се нешто и други работи земав стварно ок ми се од таму, штета што затворија па сега само онлине се.. Од Пеко имам чизми ок се ама за 8 000 ништо посебно, кај и да е ни цела година не ги носев почнаа од страна малце да се одлепуваат, патиките (од повеќе брендови гледав) беа разочарувачки, влошката доле со рака да ја фатиш ќе ја извадиш, а не па 100 евра и повеќе да платиш таква крш патика, така да само странство за патики, овде во Мк ништо.
Леле како затвориле, значи јас одамна сум купила патиките? Не беа во ситимол и некаде во центар? Не знам дали сите чевли им се скроз кожни, моите се и да у право си, многу се удобни. Биана малку полоши се, цените им се повисочки, Белмондо имаат најефтини цени, ама па некако мене најмалку удобни ми се. Друго, од спортскиве патики или некои од типот Ванс на попуст, инаку цените се изгор.
Во Сити Мол да видиш во buzz Онлајн гледам не се достапни На темава според мене нема подобра патика од најк
Патикиве освен во buzz( нема број а и бојата) ги нема кај нас, но дали знаете страни од европава кај што можам да ги нарачам да стигнат до Германија, плус сега попусти има со католичкиот велигден
Мислам дека гледав во Office shoes или Fashion Group.. пробај напиши на google Mexx патики, треба да излезе нешто
може да ставиш линк од кои Конверс ги имаш што не ти се удобни? Сано што планирав да порачвам такви па да не се истиот модел да се зафркнам
Еве овие се моите, не можев баш истите да ги најдам, мислам дека ги нема веќе, ама има друга боја и дезен оваа сезона.