не сум порачувала досега старки онлајн, претходно земав од продавница што е официјален увозник во мојот град ама бидејќи го нема тој модел што го барам планирам да порачам од Артурс, само не знам уште како оди процесот, ќе пишам кога ќе ги ми стигнат. https://arthurs.com.mk/product-category/women/obuvki-zhenski/patiki-zenski/converse-patiki-zenski/
Конверс имам од Sport Reality ги начекав на попуст, засега се ок втора година ќе ги носам. Од Артурс не ми се дава повеќе пари, скоро дупло поскапи се. Јас ги купив 2700ден.
Дали патиките во Sport vision се оригинал и дали се на исто место произведени како пр Buzz и Office shoes? Гледам разликата во цената за некои патики е повеќе од 500 ден., но не сакам да купам помалку квалитетни.
Не сум приметила да има разлика, а од сите спортски сајтови што постојат имам нарачувано и задоволна сум. Не ми се погодило чкарт роба да имам нарачано.
Buzz имаат убави модели кои ги нема на друго место, но проблем е што на сајтот има објавено достапни броеви и кога ќе нарачаш ги немаат. Мислам дека ги носат некаде од страна, а во продавницата ги немаат изложено и имаат помал избор од оној на сајтот. Два пати нарачувам, пишува дека има и после ми се јавуваат дека немаат број.
Тоа за броевите да, ама ги нема вооошто моделите во нивните продавници за да ги пробаш. Ете еден помал или поголем.
Дали ви е позната оваа страница/ продавница? Дали има нарачано некој? Гледам имаат многу фоловерси и наводно патиките што ми се допаднаа се на -60%, ама не ми се сигурни некако
Немаш ставено линкче, ама најверојатно е таа корнер сторе, јас нарачав пред некоја недела океј се за тие пари не се оригинали
Дали Ванс патиките на висока плута се згодни за носење? На Конверс воопшто не се а на едни Ванс и фрлив меракот ама се мислам да не се и овие тешки јас секогаш онлајн од Артурс порачувам. На Ванс ниски имам супер се, ама па и не ми се од Македонија, ама за овие многу се мислам, за претходните дадов скоро 100 евра ама ептен неудобни. Не ми се фрлаат пак пари за џабе.
Dali znae nekoj kade mozam da go najdam ovaj model,barav online na sport reality,vision i slicno nema nigde..