Мене најдобри ми се скечерс и њу баланс а имам комплицирани нозе и ретко која патика ми одговара, овие највеќе ми се имаат погодено од сите до сега....
Дали имате искуство со овие патики? Ми треба црни кожени, не мора да се чисто црни може и комбинација со бело, само да не пропуштаат дожд.
Јас ги најдов во Buzz во City Mall. Кога ги пробав беа удобни ама на крајот не ги купив затоа што бојата ми беше многу жолта во живо.
Откако зедов Скечерс, мислам дека ми се препородија стапалата. Читав на форумов доста ги фалеа и не згрешив што зедов. Преудобни, а и квалитетот засега е солиден.
По некоја случајност ги имам двата пара, првите се помодерни и полесно можеш да ги комбинираш, ама според мене за удобност со скечерс нема споредба за удобност. Истиов модел го имам 4та година и ми се најносени патики што ги имам. Секогаш кога знам дека многу ќе пешачам нив ги носам.
Пред некое време ги зедов ама од белите, со тиркизно. И многу сум фрустрирана и сакав овде на форумов да прокоментирам, сега видов дека постои темава. Јас понеудобно нешто на нозе немам ставено! Нозете ми се рани, како во некој оклоп да имам одено. Одпозади кај петата, кај што има доста триење, наместо да е рамно обложено, баш таму е поставен работ?! Внатре кога ги носиш ги осеќаш рабовите од шиењето. КАТАСТРОФА! Многу ретко ми се има случено од гардероба, дали обувки, дали облека да бидам фрустрирана. Едноставен човек сум. Ама ваква неудобност не очекував. Кога ги пробав вака од прва не се осеќа. Чим почнеш да ги разгазуваш, без нозе ќе останеш. И баш би сакала да слушнам и од друга феминка дали успеала да ги доведе до возна состојба. Знам дека е кожа и треба време, ама ова е крајна неудобност и лоша изработка од внатершната страна, каде што треба најмногу да се внимава. Преубави се на изглед и се излажав, катастрофа се покажаа за нозете барем кај мене. Прв пат вакво нешто ми се случува со обувки... Дури сакав и да им пишам лично, да им кажам дека стварно не им чинат... или јас не знам да ги размекнам или има некоја финта со кожени патики или стварно не знам...
Џабе фрлени пари искрено... до сега вака немам утка направено, може затоа и се изнервирав. Требаше да се распрашам прво.
Јас од Schuster зедов исто кожни, така над 3000 ден беа.. катастрофа.. не знам што кожа е она, ама 10 кила ми тежат и плус со рани бев
Предложете некои навистина квалитетни патики и поиздржливи, какви и да купам за месец дена ги кинам кај петите..не знам како успевам