Во план сум да си купам најк патики ....мислам дека се мн квалитетни...дали може некој да ми каже која цена се движи за овие патики и каде има продавници...поточно во источна македонија...или во Штип дали има продавница...
Денес си земав вакви И вакви само црно -бели И валда ќе се покажат како добри . Најмногу ми се свиѓаат најк , добро се покажале
Квалитетни патики Најк,Адидас,Пума,ДС Лани зимото си купив ДС Немат а речено. оваа лето си купив летни Пума патчиња закон се. Сеа ке си купувам во Август вајда ке бидат Рокси или ДС зависи какви ке најдам на попуст
^ аууу мразам вакви патики! Иначе Карина8 - добра избор, јас имав такви (само со три лепенки)*, црни скрос, и 2 години мн добро ме служеа Иначе патиките од Рокси или ДЦ ми се прејаки за гледање, ама и не за носење - мн ми се шарени, а јас сум едноставна така да не ми одговараат со облеката
MAT STAR земи си! Супер квалитетни, јас ги носам отсекогаш а плус се супер ефтини. Јас последните патики ги купив пред 2 години ги земав и сега се гланц нови немаат ни пукнатина и уште ги носам :y:
И моиве се со три лепенки , и немаат шарено позади туку само знакот најк си стои сликава ја најдов од нет , скоро исти се со моите само некои ситни детали се разликуваат
Јас имам и мислам дека ми се купено уште пред 3 години,и више ако не вака нешто слични се,и сеуште се како нови.
Сакав вакви и отидовме до трговски со мајка ми (ова беше пред 1 година,не знам точно),прашувам колку пари,дечкото ми вика 6.000..И јас и мајка ми .Мајка ми ми вика јас не давам толку пари .И на крај даде 2.000 и нешто за старки од Конверс.Грешка направивме ама ај.
5,350 денари дадов за патикиве. Не се каам зошто многу ми се убави и многу си ги сакам. Инаку, има и лепенки во пределот на глуждот.
Вредат за парите, верувај. Конверс имаат квалитетни патики, но нивните СТАРКИ не можеш да ги споредуваш со овие патики што ги имаш постирано (во однос на квалитетот). Сепак, старка си е старка: платно и гума.