Што мислите за Њу Баланс? Имам слични вакви ги купив скоро пред една година и задоволна сум. Моите се вакви слични
Јас имам конверс платнена патика. Ги купив минатото лето ама ги носев кај што стигнав... И на планинарење и за излегување. Не ги соблеков. Како нови се. Малку само напукнаа од страните ама скоро не се ни познава, сите старки пукаат така. Ги купив 3 700 и ич не жалам. Сега гледам низ Велес во продавниците се продаваат конверс по 1 000 денари И сите се потераа да си купат. А нема шанси да е оригинал конверс макар и обична платнена патика а да е 1 000 денари. Фалш некој се, ама ако, мкне рајата мака нема.
Имам и јас слични,задоволна сум сега за сега,но искрено ги немам многу носено затоа што имам повеќе и ги менувам.
А препорака.. Треба да купувам сега патики, ама не многу скапи.. До кај 3500.. Дали ќе можам да најдам високи.. Или No way ?
Спичлес , ако имаш од кој да нарачаш преку интернет ќе најдеш за минимум 1000 и нешто денари високи , кои ги нема овде А за продавнициве не знам . Пред 3 недели во Белград бев и имаше ефтини високи патики по продавниците
Квалитетни патики дефинитивно DC и ADIDAS пред некој ден си купив високи ADIDAS и ги платив 3400 така да да си провериш во нивните продавници
Хуху ... Патики.. Пред 1 месец си земав едни АДИДАС Ја надополнив мојата колекција од Конверс и Пума со нив Прекрасни се !!!!
Вакви си купив и јас ..само наместо розево црно знакче и со три лепенки...па ке видеме како ке се покажат...
и моите се исто со 3 лепенки ..сликава е од нет најдена а инаку друго е се скроз исто и бојата се , само што моиве се со три а овие со две лепенки ..сега за сега супер се , па ќе видиме за понатаму Ти колку ги плати
Имам и јас слични,задоволна сум сега за сега,но искрено ги немам многу носено затоа што имам повеќе и ги менувам.[/quo А колку чинат овие патики и дали за трчање се комотни ??
Овие за трчање се најдобри стварно, а колку чинат незнам... јас имам вакви одамна купено кои ги користам само за вежбање и такви работи, многу ми се комотни!
3500ден..беа намалине...од 3800 на 3500...се надевам дека добро ке ги износам....многу ги засакав... ..ти твоите колку ги купи...
јас моите 3800 ги земав , негде почетокот на јуни Супер ми се за шетање, а и стартките на конверс ми се мн удобни ..сакам уште едни да земам само се двоумам дали пак конверс или адидас Инаку такво моделче ми го прави ќефот
http://www.google.com/imgres?imgurl=htt ... 29,r:0,s:0 gi sakam ovie patiki ako znae nekoj kaj mozam da gi najdam
gi imam belite gi kupiv 3600 mnogu se dobri i mnogu si gi sakam gi imam veke 4 meseci odlicni se samo ako nekoj planira da gi kupi slobodno perete gi vo peralna na studena voda nisto ne im e no nemojte da gi drzite predolgo vo topla voda (kako sto napravi majka mi ) ima delovi kade sto se mnogu nezni i ke se ostetat no koga se suvi nemaat gajle
http://catalogue.adidas.com/catalogue/c ... I-HOOP-MID Моментално ги имам овие ги купив пред 2 недели и стакло се патиките. е сеа малце поскапи се ама се исплаќаат. Ги обожавам
Nannaa i jas imam takvi patiki i stvarno mn se ubavi , a inache gi plativ 5000 den. ama mislam deka nemaat poveke od toj crniot model i jas koga gi zemav mi rekoa deka toa e posledniot par i nema poveke da nosat takvi.