Квалитетни патики

Discussion in 'Мода и стил' started by arwen, Mar 31, 2010.

1. Dgirlll

Dgirlll Популарен член

Едно 3 месеци каснам со ова :D и јас сум од Битола, ај ако го видиш постот пиши кај има во Битола вакви, освен во Лукас незнам кај би можело да има, а во Лукас ко барав немаше.

2. Nevermore

Nevermore Популарен член

Јас сум манијак по патики, и тоа строго марка да се. Многу ми е битно, квалитетни се и удобни .
    Пред 2 години си купив рибок од ГТЦ, црни 3300 мислам дека беа, не ги менувам за ништо на светот. Поудобни и поквалитетни од нив до сега не сум имала. Овие Адидасов се машки модел, али не пуштаат вода ги фурам низ калишта, дожд, снег , мн топлат .. Па така е кога неможам да си најдам едни асални чизми ! Јас ги земав за 80 $ , али кај нас верувам дека цената е далеку повисока , пошто нашиве стварно претеруваат. Истиот ден си земав и Најк, [​IMG]
    само сиви, беа 20 $ и одма испукаа :worried:

Лично се имам уверено дека кај нас ни Адидасот ни Најкот вредат, јас и сестра ми едно лето плеснавме по 4000 од продавницата во Соравија што е , ни 2 месеци не ги носевме... Како картонски беа. Од тука само Рибок и Конверз поштувам. А ако имате шанса од надвор да поручите-јас гласам за Адидас.

П.С. Исто така сум обожавател на конверз старките, ама тие платнените брзо се кинат,имам кожни и сум ептен задоволна. 8)

Attached Files:

3. Hipica

Hipica Форумски идол

Најк :inlove:

[​IMG][​IMG] :inlove:

sesilija likes this.
  4. Lina24

Lina24 Истакнат член

^^ ги имам истите најк само со црно знакче презадоволна сум како нови се а нон стоп сум во нив не испукаа, до сега овие ми се втро пар најк и одлични се покажаа, од пума не сум ич задоволна одма пукаат напред, а адидас не сум носела може нареден пат, ама најк си е најк за мене :up:

5. slobodka

slobodka Популарен член

Јас адидас си имам и презадоволна сум.Ниту пукаат ниту ја потат ногата, ги перам во машина нон стоп и ништо не им е.

6. Offspring

Offspring Форумски идол

Јас носам конверс старки бели, скапо ги зедов, но навистина вредеа! Само ми пукна едната патика кај петата оти со другата нога ја соблекував :tmi: А инаку не се испукани дури ни од страните напред и позади кај петата зкакчето Ол стар не е скинато. Стварно се квалитетни и удобни. Ги имам насекаде носено и уште се здрави :)

девојки да ви кажам дека се појавија ефтини имитации на конверс патики, барем во мојот град, старки конверс по 1000 денари, што е невозможно! Да ви кажам да не се лажете по такви, затоа што веднаш ќе ви се расипат! Подобро кога веќе сакате земете си оригинал!

7. annii

annii Популарен член

Не носам Најк, Адидас, Пума, Орка .. си купувам патичиња од 700 денари од златната Шутка кои ми траат и траат. Најискрено да не се подречам ама од таму од една продавничка патикиве гајле си немаат. :)
    Имам и Конверс старки онака бледо жолто/ бледо крем, високи се волку
    И знакчето не е како залепено туку и тоа е шиено/везено како и да е. :)
    Ги купив од Конверс аутлетот во Мавровка за 1200 денари, a и продавницата пред реновирање беше. Ги носам некаде околу година и патикиве гајле си немаат, а кој пат го имаат видено .. Имам и планинарено со нив, пешачење, вода имаат впиено.. :)

8. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

И јас си носам адидас,презадоволна сум.И после една година откако се купени сеуште се здрави,а се имаат претргано.Јас ги зедов на попуст 45 евра и ич не жалам ни евро,преквалитетни се.

9. Kala007

Kala007 Истакнат член

И јас имам адидас и премногу сум задоволна. Си фурам на дожд, снег, по кал одлични се :D

10. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Имав платнени Конверс старки, црни со AC/DC бендот на нив и после 2-3 месеци целите ми станаа кафеави и веднаш ми испопука гумата од страните и толкави дупки имаше на платното. Изгледа тоа од одот мој е. :?: Сега имам кожни старки од Конверс, убави се, само што јас уште од првото облакање одма ги искривив и превиткав ама ајде добри се. Само што тешко се облекуваат. Инаку тие Адидас, Најк и Пума стварно претеруваат. А посебно Адидас. Па прескапи им се патиките бре. А и јас со цел памет лупнав скоро 4 илјадарки на овие кожните од Конверс и сега немам резерва патики. А ми пропуштаат вода овие и морам да носам едни глупави чизми!

11. mime87

mime87 Популарен член

моментално носам puma ова му е 2ра година патичињата ми се супер не ги зедов мн.пари ама и за толку вредеа ги изнаносив и уште ги носам
    мислам вреди да се дадат пари за еден пар убави тренерки и патики многу сакам и носам едноставно прекрасно се чуствувам во спортска варијанта... :)

12. fashionista

fashionista Истакнат член

ванс според мене се најдобри патики. незнам зошто некои се бунат кога овие се типично скејтерски патики и нормално е да се пошироки :D

13. sweet-cherry

sweet-cherry Форумски идол

Според мене убави и квалитетни патики имаат Nike, Roxy, Converse, Etnies :)

14. smiley-94

smiley-94 Истакнат член

Nike дефинитивно...имам вакви патичина само моите се бели со розево :inlove: ама ми остареа и си купив Reebok ама не се како Nike ...бар за мене :rofl:

Attached Files:

Stam likes this.
  15. Victorya

Victorya Популарен член

Пред 3 и пол години зедов Лининг и сеуште ги носам. Здрави се, квалитетни и не пуштаат вода. Пред некој месец повторно зедов Лининг, отпевртена кожа се и многу се типски (ако најдам слика ќе прикачам).

mime87 likes this.
  16. JessicaRabbit

JessicaRabbit Истакнат член

Нема врска ова за најкот, барем јас така мислам.. сепак треба да ги чуваш :) Јас сум презадоволна од најк, ги носам на дожд, на снег, на кал и мака немаат :)

Hipica likes this.
  17. karak

karak Популарен член

е овие многу ми се допаѓаат и се топ ;)

Attached Files:

nesa and Hipica like this.
  18. eki4k2

eki4k2 Истакнат член

Јас само АДИДАС си носам и сум препрезадоболна.. ;)

19. soncicko

soncicko Истакнат член

nike се најдобри и најквалитетни според мене

stewart likes this.
  20. duplo.a

duplo.a Истакнат член

Сезонава си купив црни од Пума, одлични се :)
    Али тенисиците најк ми се ол-тајм-фејврит :)