Ќе ја играм и јас после , ќе видиме како штета оти па заборавив да ја играм со италија ама денес не пропуштам Ми се сони плус сон ноќеска некој италјанец ја играл мк да тепа на 1500 евра фатил 110 000 евра
Од инат на италјанците ја играл. Чисто од инат и на кладба дека ќе победи македонија, го сскале. Овој фатил уплатил за инат на италија. денес зборев со италјанци, рекоа добро им било на италјанците ова, среќни се за македонија и навиваат за македонија денес. Викаат дека никој не треба да се потценува!! денес италија навива за македонија
Ајде кажете некои типови да уплаќаме повеќе ливчиња едно 50 сче да потрешеме, таман по 10 евра на ливче ќе фатиме некое
Ја мислев вака на еден тикет 2ка и 2+, и на 100че на еден ќе ја играм у поише комбинации.Пошо ако стаам кец, или било шо шо е во корист на Португалија, ќе треба 500 ден и више да ставам.Мали се квотите за нив. пример 1 и 2+ , Х-1 и 0-4 Х-2 и 04 не знам дали може вака само, знам два пати може една иста ај кажете дајте бе тип некој.Заебано е пошо и нашиве и нивниве се спремаат премногу сигурно.Не можам да осетам победник.А не сум некој коцкар ипол па да рискирам 500 денари.Да идев на работа ајде де.Вака од искачање да си кратам за фудбалов, нах.Ако играм, играм за да фатам.
Кај нас е побитно да се покажуваат турски серии, отколку фудбал. Срамота беше за Македонија, што ниту една телевизија не го прикажуваше натреварот со Италија.
Тоа е најголем срам за државава нема директни преноси за спорт Турски серии, вести, политички програми ете тоа има само на нашите тв