Возбуденост Левел 1000 Fingers crossed Без разлика на резултатот гордост ни се Мака ми е не ги фатив химните
Мене овој феномен не ми е јасен, си влегол свесно таму и ја рапрезентираш македонија од што ти сакаш а химната не ја пееш? Зошто воопшто влегуваш во игра?! Ако имаш нешто против?!
Ќе дадат гол, тоа така знам, незнам од каде А за победа, навивам за нив ама незнам дали ќе им дозволат
Само за пари очигледно. Ептен непријатно за гледање, играчите до него од срце пеат, тој како мисир. Треба осуда и од самите играчи и од навивачите.
Абе ништо не треба, он сакал да игра да не рапрезентира така? Химната е македонија така? Ако не ја сакаш химната не ја сакаш ниту македонија и нема потреба да играш. Никој не ти ставил пиштол на чело. Која химна ја пееш од срце таму играј толку едноставно. Јас ова вака го сфаќам. Вака зборува многу за него, срамно е за самиот играч кој да е. Си излегол рапрезентираш држава своја држава што ипак те бодри те сака со љубов спрема тебе гледа односно луѓето македонци и ти овака? Ско ти пречи тргни се толку е просто.
Не сум гледала, ама ако не сакаат туѓа химна за албанија нека си играат. Тоа прво покажува непочит према соиграчите негови.