Ќе има тука линкчиња вечер. Зачувајте си ја странава. Нека изиграат дечките онака како што знаат, без страв и без калкулации, па да се надеваме дека резултатот ќе биде како тој во Германија. Ако не, да се здрави и живи.
Јас уште сега сум под стрес, а не пак кога ќе гледам. Верувам во нашите, иако Италија е европски шампион, нишо не ни можат.
Како почна да ме дрма еуфорија. Одвај чекам да навивам и да се дерам пред телевизор. Без разлика на крајниот резултат, успех е што до овде стигнавме и треба да сме горди што имаме ваква шанса во историјата на фудбалот. Се понатаму ќе биде дополнителен бонус во кој можеме да добиеме и секако зошто да не направиме уште едно изненадување. Можен состав на Македонија: Можен состав на Италија: #НапредМакедонија
Поим немам како врви резултатот но вечерва навивам за Мк исто ко што навивам за Ит немам фаворит Нека победи подобриот Лани, ах лани цела ноќ не спиевме овде тоа беше лудило тоа беше возбуда, емоција, љубов бе
А зошто нема пренос на Мтв? Небаре нормална работа ни е да сме на вакви квалификации па ај не мора да ги има на тв. Брука!
Ако сакате добар линк за гледање од лаптоп/пц/телефон ќе ставам во спојлер. Спојлер http://cf.freestreams-live1.com/espn-p8/
Не се даваат браво!!! Вчера баш ми викаат дека не мора да значи дека ќе победат италјанците, италјанец иначе. Сакам да издржат до крај вака или со голче Ние вака по фудбалот иначе сме познати, не дека не, баш ме прашуваа покрај фудбалот за Мкд.