Насловот сам по себе си кажува. Дали имате искуство со кетеринг услуга и колку сте задоволни? Дали сте ги контактирале стриктно само кетеринг за храна или и за мебел, декорација? Како се движат нивните цени? Препорачајте ни некоја фирма за кетеринг услуги и споделете ги Вашите искуства, кои верувам многумина би ги интересирале, било за периодов како сега со полуматури/матури/апсолвенстки, било за родендени,свадби, слави или било каква прослава или забава.
Блиска пријателка за свадбата имаа кетеринг услуга од мислам ресторан Два златника(ако сум запомнала добро). Неможам да ви опишам колку убаво изгледа сето тоа, дома си седеш со гости и ти си гостин, друг те служи, за ништо не се замараш, а на сето тоа сите најадени и презадоволни од услугата. На сето тоа, маси, столови, чинии и сл се е од нив. Оваа работа мене ми е како од Господ измислена Е сега знам дека они имаа земено кетеринг за 15 луѓе а , верувале или не имаше јадење за 25 дефинитивно. Според мене е подобро кетеринг услуга за шведска маса, они и тоа го имаа, многу по практично(во однос на тоа дали ќе остане храна, додуша и да остане ти ја оставаат), се јаде колку има, а секој каснува по нешто.
Ајде препорака за кетеринг ве молам...и слика ако имате би било добродојдено. Бидејќи дефинитивно и свекрва ми и мама ќе нарачаат кетеринг.
@bokace не можам да ти испратам порака бидејки имаш ограничување. Те замолувам да ми пишеш ти или да ме известиш тука за кетеринг
Имам искуство со кетеринг служба од Куманово "Кетеринг Визиус"2 пати порачував од нив беше пред се услугата на највисоко ниво,луѓето имаат од храна до изнајмување,декорации за деца за возрасни(мене ми требаше за веридба) имаат мениа за слави,крштевки,родендени,матури значи одлично ии да, се излезе како од бајка на мојата веридба.Се беше донесено во Скопје од нивна страна,се беше на крајот соберено и средено.Тимот е топ.Моја препорака на секого.Имаат и фб страници еве ги нивните линкови,поздрав женски. 1 страна https://www.facebook.com/ketering.vizius/?ref=ts&fref=ts 2 страна https://www.facebook.com/ketvizius/?fref=ts
Секоја чест налуѓето а никаде не спомна цена како оди таа работа, штом излегло како од бајка сигурно и малце скапичко излегло.
Јас имав од Ресторант Нина, спремаше Ана , сопственичката на ресторанот, нема кој не кажа пофални зборои за трпезата, шведската маса и храната. Исто сервираше и за сестра ми свадбата, немам зборови! Професионалци!
Невести, дали ангажиравте служба за кетеринг на вашата свадба да ви уредува во домот (маси,столици,цвеќиња,украси) и да ја приготви и сервира храната кога идат сватовите за да ве земат? Колку ве чинело? Како изгледаше спременото (слика)? Дали вредеше трошокот или па подобро е да си ја спремиш масата со домашните?
Има фб страна, пиши Ресторант Нина со кириличен фонт и ќе ти излезе нивна страна. Поздрав! @Arijana22
Членката има пишано: -Ве молам препораки за кетеринг. Затоа така одговорив. Има многу страници на фб, меѓу кои ќе најде нешто интересно. Не се мавај по глава за џабе.