Катастрофа ! Срамота, толку ќе кажам. Од сите што ги видов само Кице е ок. Срамота е што воопшто ги одобруваат видеата, а за девојчено ај кис д грл што ја пее, одвратна е. А еден па на почетокот во нос што брцка...
А тоа девојчето фотограф што ја даваат на рекламата на Т-мобиле, она ли е изберена за снимањето? Јас мислам дека начинот на гласање не беше добар. Би требало Кети Пери и нејзиниот тим да изберат кој ќе оди на снимање, а не вака според гласовите.
http://www.youtube.com/watch?v=QVzIDwl4 ... _embedded# О Боже, семоќен... Симни се и собери ги вересиите
Лелел колку е само мизерна.....па и гласот Овие се пријавуваат да се види колку антиталенти има или.....или да!
А ти би требало да си и некој/а роднина на цуркава? Инаку, нема талент, ни за пеење ни за глумење. А за кафе пиење, мислам дека тој талент, сите ние го поседуваме. Ја жалам Кејти. Толку.
Леле, неможам, страв ми е деца да имам. Готово во овој момент се откажувам и несакам да станам мајка Божееее страв да те фане е работава, сериозно
Најверојатно има некој родител кој што стои позади ова, нема шанси на детево 7 годишно да му текнало да сними спот. Несовесни родители, што не ќе направат за слава луѓево.
Детево машко, женско што е???? Не ми е јасно, ај некој нека ме просветли или пак јас сум глупава Иначе сега првпат ги разлистав овие клиповите и ми се врти во стомакот од глупоста на овие децата. Само овој со гитарава што го посочивте е интересен, а другите Дали овие луѓето разбираат разлика меѓу ТАЛЕНТ и ГЛУПИРАЊЕ!!!!????? Дај бе луѓе не се бламирајте озбилно, срамота е ова!!! А на родителите што им дозволиле на децата да ги снимаат овие глупости, најголемо срам да им е!!! Да се размислат во што планираат да ги одгледуваат децата нивни ......... Брука за нив !!!
Еј кое е девојчето што е сега на рекламата со Кејти, Ана Марија мислам се викаше. Знае некој кој е нејзиниот клип ? Баш ме интересира да ја видам.
^^ Ана Марија не е избрана за у спотот и нема нејзин клип, туку ќе биде во резијата и нешто како фотограф на цело збиднување (за време на снимање на спотот) иначе се занимава со фотографија
имаше на тротоар кажаа, ама не се сеќавам точно за каде рекоа будимпешта мислам ама не ме земај за збор