Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Кефалонија

Дискусија во 'Патувања и одмори' започната од tina1985, 18 јуни 2012.

1. Portokalce_1998

Portokalce_1998 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 август 2018
    Пораки:
    32
    Допаѓања:
    7
    Ako sakate spodelete ovde i mene me interesiraat detali, odam kraj na avgust. Kako sto gledam na internet ima preubavi mesta, no ne znam dali moze i e isplatlivo da se izbegne agencija i sami da si pravime turi. Kako bese organiziran prevozot, cenite i dali ima barem nesto za setanje vo Poros?

2. Iva:)

Iva:) Истакнат член

Се зачлени на:
    9 април 2016
    Пораки:
    328
    Допаѓања:
    646
    Здраво, да се обидеме да ја активираме темава повторно. Оваа година нешто слабо се нуди Кефалонија, преку агенции има само за Порос. Ќе ве замолам вие што сте биле во Порос ако може само да кажете дали има таму понуди за бродски или автобуски екскурзии од Порос до други плажи односно градчиња или останува единствена опција преку агенцијата со која би отишле таму.

3. Easter

Easter Истакнат член

Се зачлени на:
    16 април 2023
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    1.945
    Ние бевме пред неколку години во Порос со автобус .. Таму рентавме кола и за 10тина дена го прошетавме скоро цел остров со најубавите плажи .

4. IvvaNeo

IvvaNeo Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2022
    Пораки:
    212
    Допаѓања:
    418
    Дали е местото за парови повеќе? Или добро би било да одиме две другарки преку агенција? Дали би ни било досадно …

5. carver91

carver91 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 февруари 2016
    Пораки:
    363
    Допаѓања:
    286
    Може ли некој да ми препорача што да видам и посетам во Lassi? Благодарам