Порано многу го јадев оној кечап на витаминка,благиот. Сега кога излезе овој новиов на томатело неможам да му се заситам.го бива за се. Пред некој ден направив пица и одозгора турив од овој.Повкусно нешто здравје.Веќе не го менувамм дури не го одјадам а тоа нема да биди за скоро Ај барем нема калории многу. И свежи доамти јадам многу.
Јадам, ама не сакам претерано. На пример во пица сакам онака по малку, не еден тон кечап. Лутиот повеќе ми се допаѓа, инаку немам некој посебно омилен. Во последно време многу повеќе ми се допаѓа доматното пире, она од пицериите што го даваат.
Зависник сум од кечап и се што е направено од домати. Од се што сум пробала најубав кечап ми е Парадајз сос на Полимарк и Хеинз лут кечап, многу добар вкус но соленка цена. Што се однесува до доматно пире и салца најубави ми се нашите производи и на Дивела, додека кечап на бонум кечапот ми е еден од најубавите. Овој.
Oдамна не сум јадела кечап.Порано го јадев со макарони, ама го прејадов и толку беше престанав. и во скоро време нема да го пробам(ваљда)
Го обожавам. Посебно тој на витаминка. Се знае, македонски квалитет Чудното е тоа што јадам кечап а не јадам домати. Чудно дете сум јас
Без кечап тешко се живее а и доматното пире си го користам, само до сега не сум пробала домашен кечап што ќе ме воодушеви зошто секогаш имало парчиња домат внатре и воденасти ми биле. Сакам домашен ама убав кашест да биде. Се надевам ќе најдам и пробам некој рецепт за таков кечап или доматно пире, мада сигурно влијае и алатот за правење Сега го користиме овој
Кечап јадам со 80% од солените јадења што ги јадам. Но само купечки, домашниот не ми се допаѓа баш, независно што моите секоја година прават. Омилени ми се на Витаминка и тој од Тинекс, Екстра.
Kako mala sum go vikala Kepac . Go obozavam a posebno koga ima kompircina,pire,stek,pici,piroski,makaroni ..... koga ima doma kecap go nakrevam pakovanjeto i si go pijam hihh
Го сакам кечапот...тој со се се меша Во пица,макарони,шпагети,сендвич,тост,виршли,паштета,јајца.....Polimark ми е убав кечап и од Vitaminka.Но и камко не е лош.
Талиано сос од Витаминка, мошне интересен вкус. Ме потсеќа на некој вкус на кечап од минатото. Го пробав на гости со тестенини и ми се допадна, само имаше некои ептен мали месца внатре ама не е проблем и онака се малку скоро незабележителни па може да се отстранат. Ќе си го земам и за дома, а забележав дека на него пишуваше и 'Без конзерванс'.