Кога ќе почнам да јадам можам да застанам..кога и да ПОСАКАМ. ВКУСНИ СЕ,но знам дека се доста калорични.Не јадам баш често.Поретко.. Ама не е дека ич не ги јадам..
чипс -кикирики не ги можам,многу ми е мака после нив,доволно е миризбата да ја осетам и одма ми е лошо. а вака обични кикиритки,уфффф зараза се
Обични по не ги сакамм, па било да се печени со лушпа или без. Сега за сега ги сакам оние чипс кикирики, баш денес си купив.. ммммм
Леле кикирика-чипс, мојата зараза. Јас сум најголемиот обожавател на солено и луто, а ваквата кикирика ја обожавам, ама кога ќе земам повеќе после некое време ме мрзи да ги џвакам, многу ми се тврди. Све у свему, најубави се.
Не ги јадам само во муслите шо ги има али не се осекат, а така да ги јадам не иу може само тие без шлупка со многу сол.
Ааааа епа здрави ќе бидеме кикиритки јадам и тоа доста често ама сеа ме заинтересиравте со путерот од кикиритки...мора да го пробам
кикиритки! ама од Ск кај железничката што ги пече таа тетката е преубави ми се, а богами и сончогледот