Е овие! Зависна сум од нив, дефинитивно... Толку ми се солени, крцкави, убави...не знам, најдобри грицки ми се
Чипс-кикириките ми се најубави. Ме пленат уште со самиот мирис. Немам идеја колку би можела да изедам.
Кикиритки,мх мх мх. Печени,соленки на рефус. Свежички. П.С:Нема врска дека не треба да се јадат кикирики за време а вирус,воспаление на грлото итн. Јас имам јадено,па ништо,пак ми помина,со антибиотици.
Не сум ги пробала овие но ќе ги пробам. Сакам кикиритки, но секогаш кога имаме дома сите јадеме премногу (и потоа мама цел месец ќе зборува за тоа колку е дебела), па затоа престанавме да ги купуваме.
Кикиритки многу ги сакам кога се во лушпа сакам да си ги јадам така нелупени за да го почувствувам солот на нив,исто и вакумираните си ги сакам многу,иако понекогаш кога ќе претерам имам киселина и многу ме боли стомакот,но,нели се што е претерано не чини,па ни претераното јадење кикиритки и атоа морам многу да внимавам да не претерам! Чипс-кикиритките сеуште не сум имала прилика да ги пробам,но се надевам дека во најскоро време ќе имам прилика и нив да ги пробам и дека многу ќе ми се допаднат и тие исто! А сега бргу ги јадев чоколадните кикиритки од Alpiko во Кам-маркет ги купив за 35 денари и навистина многу ми се допаднаа и топло ви ги препорачувам на сите вас коишто исто како мене обожавате да јадете чоколада и други благи работи!
Мњам да можам секој ден ќе ги јадам! Само печени или оние вакумираните, пошто не су љубител на тие во љушпа