Хахахахахаха! Од Тоше препеаната Остала си увијек иста Треба: Причаш ми о свему хооодамо полако А јас: Причаш ми о свему ооооо само полако.. ( па добро де тоа ооо е нагласено, Х не се ни слуша.. Хахахах кј ми е паметот ) - и ден денеска си терам по своето Драгата моја братучетка Рузмарин веч носим на ДЕВЕРУ ( наместо на реверу ) ххахаха А на свадбата на која присуствувала деверот ја нарачал оваа песна...И така она на сет глас НА ДЕВЕЕЕРУ! За ХУЛЕТЕДОЗА да не почнувам Онаа 5 минута од Елвир и СлаЏа- Наместо И да ти ИЗ РУКЕ ЈЕДЕМ ЛЕПОТИЦЕ, јас пак И да ти ИЗ РУКЕ ЛЕТЕ ЛЕПОТИЦЕ.. - а кој ќе лета ( it's unknown ) Здравко Чолиќ- Пусти пусти моду Куд би стобом - Ку*ви стобом
Aca Lukas-By Pass Тај мали црни враг, што је у мени ушао, по мотелу ломи хаоспаави. Тај мали црни враг, што је у мени ушао, по мом телу ломи, хаос прави. Ти си ми га слум, и послала. Ти си ми га слутим, послала. И траже, траже, жариште траже.. Мали вражеч, само моја. И траже, траже, жариште траже.. Мали враже, жено моја. Sasa Matic-Ruzmarin Рузмарин, веч носим мареверу.. Рузмарин, веч носим на реверу.
Ај малце српско. - Како јас ја пеев/пеам. - Како е правилно. Zdravko Colic-Pusti, Pusti Modu - Пусти, пусти воду, нека гомна те одводу.. - Пусти, пусти моду.. - Куд бих стобом, осиму те јака, за шетање.. - Куд бих стобом, осим у театар, за шетање.. - Изгледаш ми као, луткица из прста. - Изгледаш ми као, луткцица из Трста. Tijana Dapcevic-Sve Je Isto, Samo Njega Nema - Опет друг ме окупио брега, лалалала. - Опет Дугме, окупио Брега, лалалала. Zona Zamfirova-Puče Puška - Куче, пушка.. Куче пушкатааа... - Пуче, пушка.. Пуче пушка данум.. Bijelo Dugme-Lipe Cvatu - Све је исто, ко и ранијее, саамо.. - Све је исто, ко и лани, хеј.. саамо..
Пак на Paradise city.Една другарка место: I'm your charity case so buy me something to eat. пееше I'm your charity case ОБАМА something to eat. И уште ми вика: "Абе се знаат ли Ексл и Обама ?" и ја и викам "Ваљда не,неам поим,зошто" ? И она на тоа : "Па шо го пее тогаш у песни ?? "
Како помала сум ја пеала ника ника од Драган Вучиќ ника ника ника убава мајка ,ми остави само слика ми избега мојата мајка со два нови свршеника а текстот на песната бил ника ника ника убава Марика ми остави само слика ми избега мојата Марика со два нови свршеника
Toma Zdravkovic - Dal' Je Moguce Дал је могуче, да си ме заборавила... Дај ми јогуртчее....( наваму незнам ) Спојлер Многу изводев ко мала
I tebe sam sit, kafano - Haris Dzinovic Јас ја пеев: - Из тебеее саааам сив кафааааанооооооо, а треба И тебе сам сит кафано Zdravko Čolić - Ajde, ajde Jasmina Јас пеев: Ајде ајде Јасмина сав ти укус далјина... , а треба Ајде ајде Јасмина знам ти укус кармина... Еднаш кога ќе слушнеш некои песни и после хаос
Правилно mora na planine , ostro u krivine jurimo do dvesta od mesta do mesta trosimo bez mere dinare i evure pevamo do zore, ajmo ruke gore, gore ooooo(ooooo), ajmo ruke gore sad(ajmo ruke gore sad) oooooo(oooooo) nocas peva ceo grad, nocas peva ceo grad Јас: S mora na planine , ostro u krivine jurimo do dvesta od mesta do mesta trosimo bez vreme dinare i evure pevamo do zore, ajmo ruke gore, gore ooooo(ooooo), ajmo ruke gore sad(ajmo ruke gore sad) oooooo(oooooo) nocas peva beograd, nocas peva beograd Правилно :Jana dva, Jana dva kazu ista je k'o ja Јас : Jadan dva jadan dva
Брат ми слушаше денес нешто од Тони Зен мислам беше песната иде вака Кој сум јас, кој сум јас, јас сум интелект..... а сестра ми занесена се дере Кој сум јас, кој сум јас, јас сум инталент
Call your girlfriend од Robyn. Правилно е Call your girlfriend, it's time you had the talk а јас го пеев Call your girlfriend, take your pen*s out. Шо компир имам во ова нешово што ми тежи на вратот За срамота
Hамерен кикс на едно чиче. Oнаа од Mирослав Илиќ Поздрави је, поздрави. Bака иде: . . . ех да могу послати јој сузе, сузе би јој рекли све. A тој: . . . ех да могу послати јој пиштољ, пиштољ да се убијееее.