Ова многу одамна беше ама и ден денес кога ќе ми текне се смеам. Се возиме во такси со другарка ми и на радио една песна од Браво бенд, Не бих те ја менјаоо.. Другарка ми се избацува и ми вика, каква е оваа песна Не ми треба огледало Ама озбилна, мртва ладна таква ме прашува Друга случка со истата другарка, песната Ми зеде се од Димитар Андоновски, ја пееше Ми се тресе Исто сестра ми од Цеца ја још спавам у твојој маjици, ја пееше ја још спавам у твојој малици... Она за у негово маало мисли не за маицата
ЕХХХ ова е од времето кога слушав турбо фолк, пред 4-5 години. Грешев на омилената песна одеше вака: ,,Некад си кожу ми медом мазао,, а јас пеев ,, Некад си кожу ми не домазао ,, ........ И еднаш распеана гласно ме слушнаа сестра ми и братучеда ми и ми кажаа, а мислеа дека јас намерно така пејам. Им кажав дека не пејам намерно дека така е текстот па и ден денес ме зафркаваат со песнава
Абре еднаш ќе слушнам некоја песна и ќе пробам да е запеам ама морам да направам лапусус. Се работи за песнава http://www.youtube.com/watch?v=XRQWEcvSffY делот кај што пее cekam mene dok ne svane dan и јас со сиот мој памет си пејам : чекам мене док нестане. И после ко будала си се смејам
На песната Муштулук или незнам како беше,нели таа е: Za mustuluk bih pozlatio prvog ko mi bude javio Ние со другарка ми си пееме: Само штрудлу бих позлатиоо на оном ко ми буде јавиоо..
http://www.youtube.com/watch?v=NSEAGnivT08 Нели во песнава се пеј: - Хејј на свеже млјеко миришее дааан.. а јас си пеев - Хејј на старно млјеко мирише дааан...
Од Тоше песнана ,, Жао ми је ,, Наместо да ја пејам : ,, И да ПАМТИМ БЕЗ СНА ,, јас ја пеев вака ,, И да памти Весна ,,
- Признава пред светот ќе го минам векот, да те најдам ради нас...!!!!!!!!!!!! - Мене и ден денец не ми е јасно како е правилниот текст?
На песната Муштулук или незнам како беше,нели таа е: Za mustuluk bih pozlatio prvog ko mi bude javio Ние со другарка ми си пееме: Само штрудлу бих позлатиоо на оном ко ми буде јавиоо.. И на HAllo-Beyonce.. Can you feel my halo А јас пеев:Can You kill my hallo
Born to die-Lana Del Rey "let me kiss you hard in the pouring rain..."-правилно А јас пеев-"let me kiss you hard in the glory night..." Ride-Lana Del Rey "I hear the birds on the summer breeze,I drive fast...."-правилно А јас слушав-"I'm a bird on the summer breeze..."
Na Balkanu nema niko, ni tišine, a ni sna, Samo kraj tebe bih zaspala JE DIVA SVINJA. Како помала вака ја пеев. Јас ако сум нормална... A макарена ја пеев дстсрвхф тбс рсдгтстгретр тр рртрт еееееееееееее макарони и No digas nada НОГА ДИГА НАДА
Како мала од Калиопи-дај да пијам ја пеев ....дај да бидам твое вино и ти од мене дупи се а всушност правилно е ...дај да бидам твое вино и ти од мене опиј се што ли сум мислела ццц