Kemal Monteno i Danijela - Ovako ne mogu dalje правилно е: ja sam stari val sto ne pjeni, dosadan i svojoj sjeni јас си пеев: ja sam stari val sto ne pjeni, dosadan i svojoj zeni
Хахах уште ми се смее татко ми кога го слушнав како ја пее "Во светот на бајките" само го слушам нешто мрмори : децата што незнаат , децата што сонуваат
На песната од парни ваљак-све још мирише на њу,јас си пеев: са твојег извора,се моја душа напила,жедна твојих додира,и сада мамуран,тражим где је утјеха,где је младост нестала...И после кога видов како сум испеала
Chris Brown (Show me) - Baby let me put your panties to the side Јас - Baby let me put your PENIS to the side
Brown eyed girl - Hey, where did we go -Hey there amigo Секогаш кога ја слушнам уште вака си ја потпевнам на почетокот, иако знам дека не е така.
Livin la vida loca од Ricky Martin си ја пеам - o sa en sara livin la vida loca, на-там не гу знам livin la vidaa locaa
http://www.youtube.com/watch?v=a47Y1lCRHlM Делот од рефренот: Are you gonna leave me now? Can't you be believing now?, го пеев: are you gonna leave me now, cant you be my little love?... Спојлер згора на се, кога не знаев како се вика и ја барав по луѓе им ја потпевнував мојата верзија...бруки
Adil - Laku noc Кога дечкоми беше малце поднапиен почна да а пее вака: Laku noc ti josh pozelim svaku noc, i kad nisi moja ti, Mojaa siiiiiiiiiiii
Ареа - Колку ми значиш Правилно е: Ти мене сонот ми го врати Јас пеев: Ти мене светот ми го врати hahaha
Како мојот кикс нема - правилно - Collecting your jar of hearts јас - Collecting your jar of farts... добро барем сама бев дома, никој не ме слушна
~ мислам дека песнава испадна потешка за анализа од тие што ги обработувавме на час по македонски кога ни самиот писател не знаел што сака да каже
Лепа Брена-Еј Шеки, Шеки Еј Шеки, Шеки, како ти је лака, довешчу те Шеки, до просјачког штапа. А тоа да ти било: Еј Шеки, Шеки, тако ти Алаха, довешчу те Шеки, до просјачког штапа.
Правилно: Одисеја Одисеја стаза трња или стаза орхидеја... а јас, прв пат кога ја слушнав ми звучеше и си ја пеев: Гори земја, Гори земја.... стаза трња или стаза орхидеја баш ми беше чудна некоја песна ))))