Ја слушам друграками веќе неколку дена цело време киксува на Kisses for breakfast оргинал:Kisses for breakfast early in the morning Love me touch me keep me wanting таа:Kisses for breakfast early in the morning tell me baby, keep it moving Исто на Takin back my love оргинал:I'm takin' back my love таа:I'm tink' back my love Многу пати сум ја опоменала ама џабе
1.Кикс на другар ми.Песната е Hair of the dog oд Nazareth. Пее: Now you're messing with a son of a bitch..a oн: Now you're messing with Osama,you bitch! 2.Кикс на другарка,на Цесарица од Оливер Драгојевич. Пее: Цилега живота ја сан тија само њу... а она: Цилега живота ја мантијааааа само њу.. 3.Мој кикс на Big Guns од Skid Row. Пее: She really,really had the big guns..а јас: Шириририри хед д биг гансссс.. 4.На другарка кикс,пак.Песната овојпат екс-ју,Ти само буди довољно далеко од Генерација 5. Пее: Ти само буди срцу траг.......а она: Ти само будииии срцу мрааааак.. И тако то.
Кога бев мала,наместо „Дрска жено плава’’ сум пеела „Црна жено плава“ Изгледа сум била видовита и сум видела дека ќе биде модерно омбрето
Хахахах,темава ме пресмеа.. Јас како помала песната Jenny from the block ја пеев I'm still,i'm still Jennifer Lopez Исто така Blank space до скоро ја пеев наместо: Got a long list of ex lovers Got a lonely Starbucks lovers
Хахахахх а пак дада ми (која е малецка) си ја пееше од Тоше песната Чија си, и јас моментално ја заслушав баш на онај дел каде што вели..Још су ти усне уморне и све сто кажеш знам да није...а пак дада ми ја слушам си пее Још су ти усне уморне и све сто кажеш СРАМ ДА НИ Е! АХХАХАХ на сите маки ме изнасмеа
@Kimora истооо од Тејлор Свифт песната исто и мене ми се слушаше, го проверив текстот али пак така ми се слушаааааа
Flamingosi- eh da mi je prv pat koga ja slusnav Pravilno: sad imam sve al nemam te Jas: sad imam sve al tebe ne
Ја таа Аи Се Еу Ту Пего,како и да е: Ја пеев Мелиса,Мелиса а сибо се ме манта Ај сечи Перо, ај сечи перо.
Леле читам сега на коментаров чотам ради нас и викам шо е ова некоја друга песна и пак си ја пеам да те најдам в градинаа и пак читам и потоа ја видпв другата реченица аииии се убив од смеење хахахахах аи ќе умрам бе хахахаха
Јас пак оваа новата песна од Сека Алексич-Ти се храни мојим болом.. Точно= Ти се храни мојим болом,мојим сузама Јас= Ти се храни мојим болом,моја сузана хахах
Од Тоше на Кој ли ти гризе образи има стих - Кому ли си се ветила јас порано пеев - кому ли си се вртела
Има неколку такви што ги имам слушнато од околинава. и што ќе ги паметам цел живот. -Опрости што сам био Т А Р А Б А -Yeah uh huh, you know what it is N O T H I N G Y E L L O W - Наџи нову љубав , ново О Д Е Л О
Позеленев јас целата Си се дерам по дома: I was cryin' when I met you Now I'm tryin' to forget you Love is sweet sweet as weed а тоа било Love is sweet misery
Песната е: Она би Бали, мало Њујорк, мало Париз... Еуре, марке, куне, динари и долари... А јас: Она ми фали, мало Њујорк, мало Париз.. Еуре, маркети и динари и долари...
Хахаха топ тема. Една познаничка од Шакира- Underneath your clothes ја пее: I don't need your clothes.
братучеда ми на песната Gentlmen пее mad the facka gentlmen а правилно е I am mother father gentlmen и никако да свати дека е така