Ееј, а не сте луѓе ако Who let the dogs out не ви било Улете доза, У, У, У, У... Баш се бевме смееле со другарка па онаа бугарскана песна Малката дека цело време сум ја мислела оти иде: Хеј, фиу, Балтазар...
Хахха интересна тема пред се,српско не слушам и не ги знам песните но имаше една песна мали сигнали и јас си ја пеев и нова кола а тоа ти било и нога гола ,кога ме слушна другарками се пукна од смеење а јас прашалници
Од Цеца онаа песна: Мој је живот мртво море, ја пеев мој живот брзо проџе.. Хахахаа песната ми беше омилена. Од Наташа Беквалац.
Летово пред да заминам бев искочена со друштво чинам Привилиџ беше и идеше песната Party Up in Here, но јас тогаш не ја знаев песнава, дечко ми и другарка му тогаш многу ја сакаа и додека да сконтам дека се вика така јас ја барав како Alphabet in Here. И, другарка му и ден денес ме заебава за тоа.
Песнава си ја пеев: Can't forget what mama said Never to forget who I am Never to regret what I've done Just to be mean with everyone A, уствари е вака... Can't forget what mama said Never to forget who I am Never to regret what I've done Just to be me with everyone
Ginem, ginem da ti skinem haljinu sto shushti.... Дм: Ginem, ginem da ti skinem ali nesto shushti ... Сум се газела од смеење.
Имам многу, но само тие што се трпат ќе ги кажам Како помала, песната Црно и златно од Сека Алексич ја разбирав како: "и онда стави ме у РАЈ", а вака беше, "и онда стави ме у рам".
Ружица си била, ко дете ја пеев спремена на времее … Тој уствари пеел с’ времена на вријеме … кога дознав не ми се веруваше, мислев дека Ален И. грешно ја пее