Ау сега ја слушнав песнава, па ми текна.. Порано, многу малечка бев и по свадби или на телевизија што сум слушала: Ти донесов, млада невеста Јас ја сакам мајко од срце жена да ми изгори, бродот мајко да ми продолжи... И додека ја слушав замислував невеста, облечена во венчаница како гори на брод. Смотана.
http://www.youtube.com/watch?v=HFS8IKoIVoY Ima nesto od srca do srca Neka tanka nit Koja cini nase snove A nedaju se pirati (A neda se dirati)
Киксот на сестра ми : Дансаа КУРОООООООООООООО (наместо кудуро ) И тоа овоа го испеа пред мама и тато
Ајде уште еден од моите фамозни намерни киксови ,ваљда е легално Шабане ,од Лепа Брена Удри ,удри , удри до зоре Нека те нека руке заболе Нека ми ночас отече свеее Удри ми шамаре брееее Пре некоја вечер ми текна вака целосно и самата си се смеев ко пореметена
Ами онаа што беше зимава "Shake up ya happiness" - јас си ја пеев "Shake up ya happy ass" или "happy eggs",со сеЉачки акцент на -ass и сите ги радував со песнава Сето тоа проследено со пингвинистички ,газотресачки денс
Мајка ми си има обичај кога пее, и да не го знае текстот не пее нананана туку тера и импровизира. Денешново: Ја само пјевам, ја само свирам ја немам разлог да се живцирааам јер имам тебе који ме воли који ме љуби када живот затрубии Паднавме од смеење сите дома.. како машта женава, алал да и е
Она беше опуштена како да е на ГРАВ ! Наместо на грас. Спојлер Една другарка http://www.youtube.com/watch?v=JCAzkTuCc-A
Од Тоше - место на злосторот (ако се вика така) Дај разбуди се го нема сонот на вљубените и оди си ти чувам место во спомените,но некогаш тргни низ времето и просторооооот и дојди наместо нас во сонот
Девојки а јас се сеќавам на еден лапсус од брат ми,но тогаш бевме многу мали и знам дека тогаш беше актуелна песната од Драган Вучиќ Ника,ника убава Марика и одеше вака Ника,ника,ника убава марика ми остави само слика ми избега,мојата Марика со два нови свршеника. А брат ми пее и тоа горд што ја научил Ика,ика ика убава мајка ми остави само слика ми избега мојата мајка со два нови свршеника.
Сестра ми секогаш ме корегира али јас пак по мое си терам Hurts - Wonderful life She says: Don't back (let) go Never give up. Don't back (let) go Never give up, it's such a wonderful life. Ахахахаххахахахахахаххаха
Една другарка вака пееше: Само дома си е дома, се врти се во круг и каде и да одам во мисли таму сум на Велигден штом ѕвона завијаааааат МИЛИОНЕРЧЕ за Македонија. Или: Hit the road Jack and WHAT YOU GONNA DO
Темава е најзакон еве го Мустафа од Бугарски идол. Хахаха сум паѓала од него од смешки гивилајми о ти хах http://www.youtube.com/watch?v=8Wnj9pHUqeQ
Баш вчера гледав видеа од кога сум била мала. На едно видео пеев некоја си српска песна. Вака ја пеев: "Biche nam dobro SPREMENA NA VREME, al samo nemoj da se zaljubish u mene" Се изнасмеав.
Јас да си напишам за моментално актуелната песна Аи се ту пего (абе од кај да знам дали е вака,важно ме разбирате ). Е јас си ја пеам овака: Мелиса,Фелиса,а сиво се ме мата, Аи Селчук,пеј ми Селчук Аи Селчук,ПЕЈ МИИИИИ!!!