Ајде некоја девојка од штип да одеме заедно на кик бокс , јас одев со една девојка но таа се откажа, а не ми се оде сама. Пишете ми во пораки иначе не е скапо само 300 ден. месечно
Да беше од Струмица сигурно ќе одевме заедно, и јас барам некоја што ќе сакам, некако за почеток срам ми е сама, ајде ако има кандидатка од Струмица за бокс?
Zdravo me interesira dali znaete klubovi vo skopje kade sto ima treninzi na kik-boks ili boks po moznost da bidat zhenski klubovi
i jas sakav istoto prasanje da go postavam. Dali zne nekoj nekoi klubovi vo Skopje za kick boxing i po koja cena?
Ако сеуште сте заинтересирани и не сте нашле сеуште клуб пишете ми Јас тренирам кик бокс и можам да ви дадам некоја информација
Заинтересирана сум за тренирање бокс/кик бокс ама рекреативно за да добијам на кондиција и да се зацврстам. Предлог место и како се движат цени?
Охх, животна желба ми е да се запипам, финансиите ме спречуваа до сега, ама фала богу сега на факултетов ќе имаме тренинзи за самоодбрана и сл. Ако дојдам при повеќе пари подоцна и ако имам време, ќе се запишам на кик бокс задолжително.
Информација за сите љубители на овој спорт. Во Скопје започна европското првенство во Кик бокс. Повеќе информации на следниве линкови. Вовед Време и место Ќе трае неколку дена па би можеле да посетите иако сте со обврски.
Дали може самостојно да боксирам на вреќа, онака рекреативно ама со надзор? Каде би можела да се запишам во Скопје?
можеш да вежбаш кик бокс кај дејан митревски урко , ако си од ск? можеш и само рекреативно не мора да се такмичиш, ако ти треба подетална информација ке ти објаснам слободно пишими лп .