Kako da ne se vadi voopsto? Mene pa mi kazaa ednas nedelno kon protecna voda da se pomine i izmie i pola cas da se stavi na sonce, taka i pravam...
И јaс еднaш неделнo гo вaдaм,мијaм пoд вoдa пa сaaт време нa сoнце,бришaм сo мaслинoвo и му гo стaвaм пaк.
дали некој знае каква разлика има од килибарно герданче во зегин и килибарно герданче од бебе супермаркет бидејќи не се исти во цената ... дали некој има земено од бебе супермаркет и каков ефект има ..бидејќи во зегин ми кажаа дека е оригинално незнам дали е исто и со другото ?
Pa da ti kazam iskreno go imam toa od Zegin, i toa sin mi e 1god i 3m i skoro kupeno mi e, ne e odamna i eve go 3 dena bese so temp do 38.5 i grize i se aka so muceto kaj stigne, a na pocetok koga mu go staviv se smiri malku i mislev mu pomogna, ama dzabe ako resilo da boli, kje boli Samo gledaj kamcinjata da se nepravilna forma, znaci razlicen oblik site, toa znaci deka e originalen kilibaren kamen...
Majki kako se koristi kilibarnoto gerdance? Prv pat ke go stavime. Treba da go izmijam? Na sonce da sedi? Site razlocno kazuvaat, gi kapite bebinja so se gerdance?
Касно палам, јас од Babyone го зедов. Во Франкфурт, кога си во центарот, Babywalz имаат продавница на Цајл, и они се многу добро снабдени па ако ти е уз пат да погледнеш.
Kaj mojov mislam imase efekt, 3ki, 4ki izvadi mnogu lesno, samo mala nervoza i ligi... jas od Zegin 2iljadi go zemav...
Jas go zedov od Bebe supermarket. Okolu 1100den mislam deka bese. Dvete zapcinja gi izvadovme bez problem,dali bese do kilibarnoto gerdance nz. Ama go nosi celo vreme,zadovolna sum.
Има ли врска тоа колку како е носено. И дека се празни под млаз вода и полни на сонце, имате ваква информација?
Da vo apteka mi rekoa deka mora da se mie pod istecna voda i potoa kilibarot da se polni na dnevna svetlina