Majki moze slika od tie od zegin kilibarnite sto gi zemate. Sestra mi ke zemase i kazav od 2000 nemalo i ponudile nekoe 1124. I kazav da ne zema i sega mi prati slika ama mislam ova ne e original.
не е тоа ова е како пластика, земи од еурофарм 1500 се јас зедов пред некој ден оргинал си се и таа е цена . Во Зегин само демек попуст има
Majki koristite li kilibarno gerdance na bebe so atoicen dermatit? Se mislam dali da zemam mi e strav da ne se isfrla.
На мене ова ми го пратија. Споделете искуство дали е ок или друго да барам бидејки се почесто наидувам и читам за фалшеви?! Сакав да прашам од кога се става на бебе за да има ефект и дали се полни на сонце еднаш ставено?!
мајки колку време треба да се носи герданчето син ми е 3 години и уште го носи макар што не видовме некој аир од него со никнувањето на запчињата сега како урас му е на него. Сега и за бебето ке земам. Имате ли искуство со тие од бебе супер маркет таму најефтини се 1190
Џој колку пати дневно се мие под вода и суши ако можеш да ми ја објасниш постапката? И од кога да го ставам со полни 3 или неполни 3?
Јас од полни три го ставив па до кај 15 месеци го носеше.Не го миев секој ден.На 2-3 дена под проточна вода па на сонце Она лично со ниеден заб не крена Т ниту имаше болки,плачки.Дали од герданот или лесно вадеше заби незнам
и јас земав денеска па ке видам дали ке ни помогнит. иначе гледам долните 2 запиња се готови да пукнат ама мнлогу плачит и се лигајт и почна да не спијат навечер....сеа ке пробам па ке видиме ил ке ни поможит ил ке го фрлам,,,
На 3 полни 4 ти се става или на 2 полни 3 ти? И од кога почнуваат да излагаат заби на бебето максимум најран период?
Од 3 месеци се наменети, така пишуваше на препораката од некој доктор од швајцарија го има донесено еден роднина за синко и веќе 2 год го носе а првото забче дури на 9 мес излезе,а ни проблеми со тт не сме имали.