dali e tocno toa, deka edno isto gerdance nepomaga ako go nosat dve bebinja, primer od pogolemata sestra na pomalata?....ili e samo biznis da se prodavat poveke?
Искуство да споделиш ако не ти е тешко, тргната сум да купам од mueller, да знам дали ќе фрлам 15 евра или ќе викам алал парите
Оф маре. Мојот го носи од велигден на велигден што би рекле нели така е зборот. Значи се на се до сега дали 20 дена.. Шо знам.. Не знам да ти кажам искуство оти немав баш некое искуство.. Некои велат помагало други не пак зависи до детето како ќе вади заби дали лесно или проблематично.. Може понатаму ќе го ставам сега не сум го користила кујзнае колку.. Ако сакаш купи да не ти е на мисла шо знам
Може даго носе и второ дете трето не.на син ми му го донесоа од швајцарија од доктор си имаше име и цел реферат пишуваше придобивки а и скапо го платија 60 70 франака.јас тогаш како му го ставив имаше 3 месеци 4,а го извадив сега на 2 ипол год.и му го ставив на бебуш сега тој го носи.имаше и тука во зегин прашав 2000 ден беше но друго ништо немаше за производител податоци ништо и така од братчето.
Здраво мамички, денес зедовме килибарно ѓерданче, тргнавме да земеме во зегин, но недела и беше затворено, па зедов во некоја друга аптека BABYLINE пишува на него, дали некоја од вас го користела и дали е задоволна....? Ви благодарам....
ако има сертификат тоа истото е. околу 2000 денари е. јас сум задоволна од килибарното, 6 месеци бев скептик но кога го зедов сфатив дека сум грешела. мојот од заби многу се исипува околу уста со мали црвени точкички слични на алергиска реакција. само што ќе го ставам за пет минути нема ништо.. тоа барем од око го приметив.
2 имам со ( сертификати ) и верувај дека ако ги боли ќе ги боли без разлика што и да се стави. Од 3+ му го ставив килибарното и не му го вадев ( освен на бањање ) и првите 2 запчиња доле ( на 6мес искочија ) беше плачив, кенкав, тт качи, не јадеше, не цицаше ...страшно дур излегоа. Откако излегоа ќецовите доле килибарното намерно му го извадив за да видам како ќе е со наредните запчиња. На непочни 8мес случајно приметив дека му излегла 2јката горе и ќецовите горе гребат ( скоро излезени ). Нит кенкаше, нит тт, нит никаков симптом дека вади заби. Ептен лесно ги извади горните 3 запчиња без килибарно. Ете јас лично која ептен веруваше дека има нешто во нив ( све изначитав на гугле ) и зависи од самото дете.
Мамички ние сме 3 месеци. Кажете ми користевте ли килибарно ѓерданче, од која возраст и дали имаше ефект,да купувам или не, ве молам за совет.
Килибарното ѓерданче се става после 3+ ( во самото упатство тоа е напоменато ). Еден пост над твојот јас го пишав моето искуство. Ене ги двете си висат како украси во соба .
Dali se mie pred da se stavi prv pat,mislam sekako ke go izmijam.Da ne ima nekoj poseben nacin na odrzuvanje