Богами Читам по форумов све по 2,3, 5 кила Ова плус и што се пазам, ако јадам колку што реално ми се јаде +50 минимум
Исто и јас ако не се пазев незнам крајот кај ќе ми беше А и се чудам кај се килата кога се гледам немам толку во раце и нозе, се во стомакот ми е тежината... А и бебето големко ми е, можи и постелката,плодова вода, отоци и се заедно си се збира Се тешам барем минимум -10кг од болница да си заминам...барем
Јас стартував со 50кг. а на пораѓај бев со +23кг. Најмногу качив после 7ми месец. Битно бебе супер си напредуваше, се роди 3780. Од пораѓај и отоци за неколку дена бев - 10кг. Сега бебе е 5 месеци, јас имам 54 кг. А тек ме чека период кога ќе растрчувам по бебе Уживајте во бременоста мешиња
27+5 и +13кг. Ама од почеток на бременост се +13. За губење имам повеќе од 20 ... Сите ве читам после 7 месец качувате килажа.. Се плашам јас колку ќе покачам..
Nisto posebno ne pravev i jadev sosema normalno so ekstra blago zatoa sto imav golema potreba od blago, ama najvsrojatno takov mi e metabolizmot , a zaboraviv da napomenam rodiv maze od 4.5 kg
Здраво на сите Колку качивте во 8ми и 9ти од бременоста? Сите викаат дека тогаш се добива најмногу на килажа ,какви се вашите искуства?
Изгледа периодов ќе ослабнам. Не ме пуштаат да излезам од дома, они ќе ми купувале што требало.. Денес имам јадено само малку овес со вода. Нервозна сум кога не јадам... Инаку многу имам покачено килажа без веза.. Сега велат во 7 месец дека нагло се покачува.. Ако станам 100 кила не знам како ќе си простам..
@elimkd @BY<3 првата бременост од 65 на 95 до крај. Шланг како го извадија бебуш. Сега не "напредувам" толку. До 19+ сум со 7кг +
Сега баш си го гледав картонот со првата бременост, последните два ипол месеци сум имала качено неполни две кила. Многу киселини имав последните месеци, памтам дека многу рано вечерав за да си немам проблеми преку ноќта
37 полни денес,+10 и 200гр Немам апетит нит место,воздух тешко земам за време на јадење. Иначе до сега се качуваа пропорционално килограмите,од кај 12та недела почнаа да одат нагоре. Нема правило,битно е да се внесуваат корисни нутриенти.
@LadyC И јас до сега 26 кила имам качено а 37+6 сум, здравје до крај како што сум тргната 30 ќе ги заокружам да не сум покусо @Fallen.Angel почнав со 74 сега сум 100 за утеха вака официјално ...Многу се замарав на почеток ама неможам да се стресирам веќе...Од кога ќе се породиме ќе се врати се постепено... Ама искрено не ми се познава толку си викам каде се килограмиве вака кога се гледам само стомакот ми е огромен во раце и нозе немам многу, но можеби и висината игра улога незнам
Jas pocnav so 78 se porodiv so 92. Pa pak imam 7 za siminjanje...i sakammm odma da gi nema a tek nemame ni 2 meseci...strasna rabota e ova psihata.