Е како Ете на мене ама баш ништо не се фаќа А сакам барем во раце и нозе малце да ми се фати. Јас и висока сум 1.73 можеби затоа. Ни во првата бременост не качив мн, повеќе идеше на бебето, иста скоро излегов од болница. Ама баш чим ставам слика на инста одма ми пишуваат, како 8 месец вака слаба. Ете шо знам. А и количински почнав мн да јадам, ај ќе видиме до 9ти колку ќе качам Еве од денес;
@Pacient srna Греота е да кажам не јадам Ама во првата бременост јадев многу брза храна и ептен се попраив, сега јадам многу овошје,готвена храна претежно, прженици ретко, грицки сокови,благо минимално. Сум полничка доста ама и мене не ми веруваат дека сум 7ми кога ќе кажам Максимум до 90смеам да стигнам според докторката, а јас пошто со 81почнав,сакала неќела мора да пазам. Здравје за третото белким ќе почнам со нормална килажа
Jas pocnav so 62 (ova mi bese maks kilaza radi korona i sedenje doma) sea sum 70. Ne se zamaram ke se simnat posle nikogas ne mi bile problem kilogramite ama mi e smesno koa aplikacijata mi vika plodot e 250 gr a jas plus 8kg Baska mi tezat gi osekam, kicma boli
25 nedela + 10 sum i mislam deka e mn,ne deka posle nema da se simnat,ama mn potesko stanuva a i za poragaj po tesko
23+ 8кг. иако гледам да јадам здраво, пак тргнав нагоре со килограмиве, стомак немам, се друго имам, немам гајле.
Ова “доста е” се магичните зборови после кои многу членки се породија во период од 2-3дена,знаеш нели?
Внимавам многу, и бев +4кг пред 14 дена, но прележав ковид и од губење апетит и препотување ослабев 5 кг, па сега вратив 3