Блазеси ти, јас сум 31гн + 15кг. Како си го направив ова на себе,еве незнам... Ама тоа е што е. Само здрави да сме. Со лесно и со среќа на сите, чувајте се тоа е најбитно ❤️❤️❤️
Si se izmacila 9 meseci so povrakanje, zabce ti ostana li nekoe citavo? Jas ednas ne povrativ samo si jadam si se debeleam
Јас се надевам дека од утре со постите здравје нема да качам многу. Барем нема многу глупости да јадам, па ќе видиме. Ама другарка ми во бременоста не се поправи, ама после со доењето за 2 месеци 10кг.
Јас на пораѓај имав 66 кила, а почнав со 56.. сега имам 55 а 1 и 68 сум висока..сакав да ми остане ама само во стомак ми идеше
Ајде ќе биде, јас само се молам здравје се да е во ред, да не е повеќе од 3кг, и да се роди малце порано од терминот Ама и мојата мома до сеа инаетлива е за се, па за раѓање ( терминот на 27.01.21 ми е ) може и сред фебруари да ме фати.
Ете мене декември ме фати од утре. Пошо еве 22часот е а болки ни на повидок. Е сега за килажата ако терам вака поприлично ќе е буцкаста, оти постелка супер,п.вода супер,протоци супер. Јас апетит до плафон.