Да сме живи и здрави и се да биде во ред со бебушките и со убаво да си се олесниме тоа е најбитно, па после ке му ја мислиме
Jас стагнирам... а гарант ќе се разјадам по раѓање... не можам сега тесто, благо, солено, по едно-две кришиња црн леб... и најмногу ме напнува падот на хемоглобинот... 33+3, +6 кг...
Ќе се разјадеш у деветти... Јас неможам да се најадам моментално, или јадам или размислувам што ќе јадам... И тоа баш такви работи ми се јадат благо и теста... Дали сидералот ме разјаде, поима неам...
Леле и јас само на благо мислам да има како цел ден благо ќе јадам,ама морам да стопирам, последниов месец многу благо изедов
Јас последниот пат шеќерот на граница, и божем као намалив, ама пак јадам... Скроз неможам да го исклучам....
Јас обратно скроз. Откако влегов во 9ти уста не ми се отвара.... еднаш до двапати јадам максимум.. само на сладолед сум мислам А 6ти, 7ми месец охоо само мислев на јадење
Епа Блазесити.. Еве јас уште сум во кревет размислувам за појадок што да јадам Јас не дека не, си лапкав цела бременост, ама како сега на крајов не бев
9 +0, 2 килограми плус мене ми се гади само кога сум гладна . Вака од други искуства мислев ќе повраќам, ќе ослабам кај мене се обратно.