Исто и јас апдејт,пред да останам бремена 53 кг,на денот на породување 58-59 кг си дојдов дома со 53 кг и еве една недела откако сум дома 51 кг
Колку што изедов гастрогард во бременоста не може толку да се најде во аптека ама чудна работа во истиот момент кога се породив магично исчезнаа и киселини и мачнини и повраќање а на пат накај сала бидејќи бев царски мислам ќе си пукнев од киселини..
33w + 23кг. Машала и 30 ке стигнам,леб не јадам и многу ретко тестенини ама без благо не можам. Утре ке правам крвна слика и шекер ке испитувам па ке видам дали ке морам да се откажам од благото зошто ја претерав ептен
zdravo zeni, jas sum 19 nedeli so bliznaci i kaciv 7 kg.. mislam deka mnogu se ama ne sakam da pravam dieta, sakam tie da jadat se sto sakat
I jas sum so bliznaci taa nedela gore dolu imav tolku kaceno sega sum 26+3 i imam +13 kg inaku u princip se popravav po kilo mesecno na pocetok sega po 2 kg mesecno ama samoto sto se dve bebenca si go praj svoeto maticnata mi veli do sega dobro sum se drzela inaku ne sum na koj znae kakov rezim samo izbegnuvam bel leb,testenini,preyezno ovosje zelencuci i mlecno ama zatoa ne mozam da odoleam na cokolada i sladoledi
Започнав со 52кг. Во бременоста се поправив 11кг, што значи 63кг. , а денес 4 дена после пораѓај сум 57 Мислам отоците магично ми исчезнаа уште малку стомаче имам нормално, а другоо се сум како и претходно
17 nedela,niedno kilo nemam kaceno.si jadam kolku sto mi se jade,ne obilno. Imam denovi koga svez ivo povrakam,kako jadam po 5 minuti povrakam sve, ne zboram za morning sickness tuku za povrakanje od topovo vrem