Со лесно мами, како сака нека биде, бидете вие живи и здрави другото не е битно. Ќе пешачиме со беблаците ќе се стопат килограмите.
Еве и јас сум од поголемите, 27недела +4.5 кила. Стагнирам од пред некоја недела. Цел ми е да не заминам над 10.
Убав план имаш, имав и јас Бев до 7м само 5кг поправена за во 7,8,9 дс идам до 20кг Како и да е се што ќе качите во бременост одма ќе симнете не се плашите Али ако сте качиле килажа пред бременост таа потешко се симнува
37ма недела + 4кг мислам дека сите се во бебе, плодова вода, итн, ми делува како да сум ослабната, на крај ќе треба присилно да се здебелам после бременост, а толку се плашев да не накачам многу килограми
Почнав со 80 кг сега 15 та недела и сум 87 кг како толку многу и јас не знам Т.е. претпоставувам дека бев 1 месец на одмор и не движев воопшто.
Бременоста ја започнав со 61кг. Качив точно 12кг. Дома си дојдов со 68. Месец и нешто после пораѓај сум 64, без никакви рестрикции и јадење цело време глупости од “на нога” дека малиов не ме остава да јадам ко човек на маса .
Дали е нормално нагло да имам зголемен апетит? Последниве 2-3 дена само ждерам, не можам да престанам . Инаку кога дознав дека сум бремена имав 59кг, па заради мачнините ослабев на 57 и сега сум 65 кг - 27 недела.
28+3 Останав трудна со 48кг, до 25та недела се поправив до 56кг и толку. Си стојам во место А и последниве недели апетит никаков, доручек ручек и нешто овошје со сила