14+3 г.н + 1.4кг. Почнав со 69.5 сега сум 70.9 се надевам нема многу да се дебелам до крај, уште е раноо..
32 недела, вагата вика +10 кила, ама јас само стомак имам ич не сум поправена на друго место и смешно ми е каде ли се ставија тие 10кила,или вагана врска нема незнам стварно
не се секирај, мојата покажува +15, а вака кога се гледам исто само стомак имам да се породиме, одма ќе се вратиме
@zverkica @Anaroz1 и кај мене исто, 12 кила плус а само стомак имам. Ама воопшто не се грижам, во првата бременост идентична килажа ставив, со 14кг плус се породив и за 18 дена после пораѓај се сторив, бев на истата килажа како претходно . Така да не му ја мислите воопшто.
36 + 0 11 кг. Едит: Јас не се радувам, со првото помалце качив, после со доењеее е тронта... Стани, дај да цица, касни си благо, легни си... Уживанција. Што убаво ми беше по цел ден...
Pocnav so 67kg pa namaliv na 64kg, sega sum 20 plus nekoj den 67kg.Dali e normalna ovaa kg ili mn e? Kako vi odi na vas, se skratuvate li od nekoj zadovolstva poradi visokot kg? Koga se kacuva najmnogu. Sepak kako sto citam preporacano e do 11/14 kg da imas plus
Искрено не , пошто до 16та недела неможев да јадам ништо .. Ама и сега не јадам нешто премногу исто како и пред да останам бремена ништо посебно само гледам повеќе вода да пијам, имам мал проблем со кока кола и благце ама тоа е кога носам ќерка
Isto i jas jadam kako predhodno, blago moze 3/4 pati nedelno, voda pijam dostaaa 3l a moze da se desi i poise, e jas 20 ta no seuste neznam sto nosam