29+2 , +5 kg се надевам нема да бидат многу повеќе до крај, иако знам дека повеќето од ќе се изгубат после пораѓај
15+5 -3кг. Ептен ми е страв да не се поправам многу. Лани после корона накачив доста, ради немање вкус и константно јадење и незадоволување на гладта.
103 kg почетна висока 181 сега 13+5 ..100 кg многу повракам. Бебуш си зема што му треба вишокот назад . Не се прејадувам но не ја поднесувам секоја храна.
Браво како успевате така да држите килажа. Јас еве 20та недела скоро 5 кила се поправив, сите во вториот месец и од тогаш само едно кило плус.
Со првото качив цели 37 кила. Останав бремена со 65, на пораѓај отидов со 102. Со второто не се сеќавам точно, ама 20 и нешто знам дека качив. Со третово останав со 69, а пред некој ден се мерев имав 68 . Ова првпат се случува, се радував ко мало дете Амааа, ќе видиме колку ќе ми трае радоста
Ова е рекорд што имам прочитано. Јас со првото останав со 60 на пораѓај имав 82, од болница излегов со 70. До првата година имав до 55 стигнато. Сега останав со 69, последно ко се вагав имав 72, сега ми е страв пак да се качам на вага од ко почнав да јадам после мачнините.
Секоја чест како успевате да се одржите ) Јас сум од трудниците буцки, и не е за фалење ама ништо чудно да стигнам до +20 до крај како што сум тргнала :/ Почнав со 72кг а веќе сум +9кг до 24 недела
Баш рекорд, и во јадење бев рекордер Се восхитувам на трудници што успеваат само во меше да пораснат. Ти супер си била и со првото, и сега супер тераш
Јас 24+4 досега само 2 кг сум поправена. Т.е. тие 2 килограми ги ротирам во + и - Прво бев загрижена бидејќи коментари имаше дека треба да ставам повеќе кг, да не варирам, не сум внесувала доволно и слично. На втор скрининг со Димчев се покажа дека бебе е 580 гр, се си е во најдобар ред и повеќе не се оптеретувам. Може допрва ќе ставам многу кг па и за тоа ќе ми коментираат не знам
Nema zosto da se opteretuvas, cim plodot napreduva bidi mirna. Rano ti e uste 8mi i 9ti najmnogu se kacuva. Jas sum 34ta nedela i imam samo 2kg plus
Пред бременост 60 кг, сега 31 гн 80 кг, ама само во меше сум поправена рацете и нозете како стапчиња ми се.. Прва бременост ми е и скарана дум до вагата зошто се нервирам кога ќе ги видам бројките... Се надевам дека после порашај ќе си дојдам на моите 60 кг и ќе си ги облрчам моите омилени панталони
33 недела +5кг , јадам се без ограничување, башка буцка забременив, откако ќе се породам манекенка ќе бидам Џабе биле сите диети , требало бебе