12та недела +400гр. Пресреќна сум, со оглед на тоа што во првата бременост досега веќе имав 6кг качено.
Ja ne znam kad neko pise da se udebljao 2 ili 5 kg tokom trudnoce a samo beba 3kg najmanje,pa gde je voda i sve ostalo???Ja sam sad 34+1 i skoro 20 kg sam se ugojila a ne jedem nesto previse i dalje sam jako aktivna ali kilogrami se samo povecavaju i povecavaju
20+3 , едно кило качено. Задоволна сум, се надевам дека вака ќе е. Здрава храна многу и движење се надевам дека до крај ќе сум максимум +7
Хахахах баш така, ме насмеа. Ама еве во мојот случај (иако сум на почеток) со син ми немам време ни да јадам како што треба, ни да одморам, цело време сум во движење. Со првата бременост само јадев и уживав.
Majke mi ja citam ovde na forumu i kazu 2,5,7 kg i divim se tim zenama al ne znam kako im to uspeva??Svaka cast stvarno.Ja nikad nisam imala problema sa kilogramima al sad sam ko balon na naduvavanje.Sta god stavim u usta kaci se na mene a i na bebu i ona je velika
Хахаја јас со првото и помлада и повеќе се движев, не седнував ни секунда, поздраво се хранев, бев послаба од сега и качив 20 кг до крај. Во првиот месец само 4 мислам качив. Сега ем постара, ем потешка, ем не се мрднав од дома, ни на работа одам ни никаде, се хранам...таман,не пазам нешто посебно, па еве 22 недела ја терам со 3-3,5 кг плус. Нема правило изгледа Само се надевам до крај нема да изненандам зошто и онака си имам доста вишок
21+ недела,качив 7кг,не се движам и немам осет на јадење стартував со 52кг. ми е страв многу да не качам до крај.
Значи има надеж за мене Со првото се поправив 16кг. Многу добро ми седеа ама за 2 месеци се вратив на старата килажа Со ова 16,20кг да качам, супер ќе биде
Јас до сега само 3кг се поправив и тоа само во стомак, 22 недела сум. Искрено не би ме чудело и да останам вака бидејќи и пред бременост тешко ми беше да се поправам, а јадам вака. Таков организам. Би сакала уште некое килце, не мора поише
Иста бев и јас. Не можам 1кг да качам. Ама затоа во бременоста 16кг Многу бев убава Телото топ. Сега ко неухранета сум Имаш уште време, 7,8,9 месец највеќе се качува килажа