Ти ме нервираш кога пишуваш за килажа Едно 20кг минимум си послаба од мене, а јас не сум дебела. Значииии како? Ќе ослабнам ли некогаш толку?
Ќе ослабеш. Со две деца? Пфф Манекенка ќе се направиш По едното трчај, па по другото ехее. Башка и со маж сами живеете..немаш помош. Абе убавини. Одма ќе ослабеш Тоа не спиењето навечер, кога ќе нишаш деца, чуда прави 44 кг имав.. сега 45
Колку си висока? Јас еден период грип имав и на 48 паднав и се осеќав преслаба и многу се нервирав секој еден кога ќе ти рече си ослабена. Ама после се вратив у нормала. Пред бременост бев 52/53.
164цм сум. Премалку е 45. Со 55кг бев супер Јас цел живот сум слаба, навиканти се да ме гледаат ваква
Ве читам и ми оставате впечаток дека ве има повеќе вас што сакате повеќе да качите одколку нас што сакаме да симнеме на килажа. 33 та недела + 6 кг. и тоа со живи маки се трудам да не качам многу. Јадам ама внимавам и на количина и на тоа што го внесувам. Со првото до крај бев +14, се надевам овојпат нема да достигнам толку
174 cm visina, 23+5 i 13 kg zasega na mene plus Ne mi stojat losho, so zadovolstvo gi nosam Startuvav so 61kg i bev dosta koskesta kako skelet sega sum 74
Пред две недели кога ме мереа имав качено околу 6 кг. Не знам точно колку имав кога истанав трудна. Ама толку се отприлика. Минатата бременост качив околу 9 кг. Сега не се движам многу, не јадам и резултатот е тој.. Докај 12 кг ми е сосема во ред, а мислам дека од 12 до 15 и гинеколозите одобруваат. Секако после пораѓај, се слабее брзо. Инаку 23 недела сум.
Останав бремена со 60кг, на пораѓај отидов со 80кг, сега после 5 месеци сум 62кг. До 7ми месец имав качено само 7кг ама затоа од 7ми до пораѓај уште +13
Бременоста ја стартував околу 62-63 килограми и сега сум 71кг, 26 недела сум, нормална ли е толкава тежина? Јас сум висока и слаба и се зачудив сега што имам толку килограми, мислев само 2-3кг да сум качила, не треба и што да се чудам бебето си расте па така ќе накачувам тежина.
Бременоста ја почнав со 62, качив 15 кила, точно со 77 бев на пораѓај. По 3 дена од болница дома бев со 11 помалку, значи со 66 си дојдов, еве ме 2 месеци после сум со 64, некои 2 кила плус имам
Дебела сум по природа и мислев дека ко ќе останам трудна ќе се тркалам. 28ма недела сум и имам качено до сега само 4kg. којзнае што ме чека и колку ќе докачам. Според мене е малку ова ама ќе видиме како ќе тече работата