Pregnancy (зелено лого со стапалчиња). Ништо посебно, само да си имам евиденција за себе ако прашаат доктори.
Ајде спуштај апликација и препишувај сега Добра е оваа стварно, има и notes па си запишувам по секој преглед што кажале за бебушки, колку ги измериле и фино ми е, како дневник му доаѓа.
Jas i ti isto Denes na kontrola 23+4 -9.200 od koi dve kilca posledniov mesec sum natamanila A te gledam i ti slabicka na slikive , mashala za dvete bogami
Хаха,добро е не сум единствена. Со 52почнав сеа само нагоре идам. А кај ми се тие +9 не знам стварно,не се познава ич.
35 недела + 11/12кг. Цела бременост варирам, слабеев, стагнирав долго за да во трето тромесечие накачам најмногу.
25та недела, +8 кг. Од кои сигурна сум дека 3-4 се од последниве две недели, се прејадов руска со кифлици, а и мм ми направи пакетче кое е при крај веќе Само не ми е јасно кај се напикани килограмиве пошо вака освен во стомак друго не се познава.
Pocnav so 68 kg, oslabev dve na pocetokot, i sega sum 70 .... Jas racunam kako +4 da imam dodadeno dosega a sum 21+1 Do kraj imam fora uste 6 kg mora da vnimavam . Da ne jadam mnogu testence kako dosega
Луѓе има ли некој искуство 35 недела 30 кг качив се плашам за пораѓај дали има некој со слично искуство и дали поради тежината имало некакви компликации не осеќам никакви потешкотии лажни контраквии се си правам нормално освен мали отоци на стапалата друго ништо никаква пречка немам но се плашам склона сум кон дебелеење не јадам толку но ете вагата си покажа свое ве молам имал ли некој искуство како моето