Ипак боље си него ја, до 26 недела јасуште 5 кила ќе качам хахаха. Со лесно нека ни е на двете срцка, тоа е ќе слабееме после пораѓај❤
Богами јас со 68, 69 останав па 72кг па 70 паднав и сега 71 пак 16та недела. Со првото од 68 на 80 дојдов на крај и по 2 недели 72кг. После со доењето слабеев. Сега цел ми е да не надминам 80
Добра си ти. Ние вака покрупните ќе си подголтнуваме. Со првото само 6 кг ставив. Ама стартни ми беа 76. Сега со 78 почнав. И 80 сум сега, не смеам да ставам повеќе од 85 до крај
Ами добра и јас подебела си почнав мене 65 ми се идеални кила, веќе си имав 4г плус кои многу ми се познаваат ама се тешам дека после ќе ослабам (се надевам), сеуште личам на здебелена не на бремена
Може послаба си, јас сум моментално 81кг, и овие 3 ми се многу, а и заради ризик од гестациски мора да не качам многу
20+ недела плус 5кг мислам дека добростонот ме дебели оти не јадам многу, благо еднаш денот некое мало чоколатце, некогаш и ич, леб 1 парче до 2 денот некогаш и помалку, инаку пред бременост повеќе јадев како и да е, до 12кг ми се ок до крај да не се повеќе сакам до 12 не се плашам оти со првото толку ставив одма се вратив на стара килажа.