Ic da ne se sekiras. Jas vo prvite dve nedeli oslabev dve kila i posle si gi vrativ. Poveke bese toa od gadenje sto imav. Ete me pred poragaj so samo 7 kg plus na mene od startnata. A bebe si napreduva ubavo celo vreme. @atz1995 i jas sum malecka, licam kako da sum 7mi mesec ama tocno samo stomace imam na drugo mesto se nemam ic popraveno. Eve slice od vcera, vcera mi bese terminot za poragaj koj go skoknavme, ubo mu e na bebe kaj mama vo stomak
31ва недела сум +10 кг Задоволна сум пошто нагло се зголемува очекував голема бројка ама се било во стомак плодова вода и бебле
И кај мене со првото дури 4 месец малку почна да се познава,сега 12 +4 ко пети месец сум подуена и омалаксана,првата ја почнав со 58 кг 76 ја завршив,сега со 69 почнав ( срамота) и имам 5 кг качено за 3 месеци дури страв ме фаќа до кај ке стигнам
7.5 kg plus samo dodadov, se bese vo stomak. Sega sum poslaba od pocetnata kilaza pred bremenosta. Bebe se rodi 3610g i 52 cm
38гн =10,5 кг цела сум отоци, се надевам и тие имаат удел со килажава. Некоја од вас отоци да имала и вака нагло покалена килажа?
Јас не знам колку сум поправена ама отоци имам на нозетр страв ме фаќа, глуждовите не ми се гледаат. Нема врска дали лежам или сум на нозе мене нозете тапан ми се..