Смееш да јадеш само да не се претерува ете еден грозд земи и јади го денес утре уште еден ти кажувам зошто има многу шеќер не ради тоа дека е грозје и дека би сметално нешто или наштетило. Јас деновиве сакам да најдам без семки тоа ми е најубаво и плус и за малиот да јаде ананас само не е препорачливо да се јаде божем го омекнувало грлото и го давале пред пораѓај особено оној во конзерва што е
Незнам и јас ваљда е генетика у питање јадам нон стоп се нешто правам дома посебно благо а не мрднувам во килажа...си велам барем сега во 9ти да мрднам малце хаха
Јас пред пораѓај 78кг имав, точно 9кг качив цела бременост. Со 69кг почнав, денес се мерев 10ти ден пп имам 69кг, само стомакот стои одвиснат, матката не е вратена. - 9кг.
И јас пред пораѓај бев 78 и тоа се мерив кога ми правеа прием, специјално до вагата отидов Сега ми е страв да се мерам. А почнав со 68
Со првата бременост качив 22кг имав 92 кг на прием во болница, со втората бременост околи 18-20, со исѕа килажа на пораѓај 92 кг. Сега сум 68кг и 175 висина, со две деца ќе заборавиш и да јадеш, не па друго.
21 недела +1кг. Како што не повраќав воопшто оваа бременост,задоволна сум. Со првото оваа недела веќе имав +5кг. Иако со самото тоа што таа бременост морав да лежам ,си го направи своето. Сега со синче,он трча јас по него. Мајчинството е фит.