Токму ова и ме носи на темава, близначка бременост скоро 18 недела, а поправена само 1-2 килограми, одвај чекам следен преглед почнав да се вадам од памет. Малку твојот пост ме смири .. но пак се грижам
Znaci imam koleska sto se porodi so pomalku -3 kg, otkolku pred da ostane bremena, kako da ti kazam zdravi pravo dete so normalna tezina go rodi. Ona pozgodna od sekad. Ne se zamaraj se dodeka bebinjaat napreduvaat ubavo.
Вие ги гледате кг само на качување, а стартната не ја приметувате со колку сте почнале. Доколку сте со повисок бми од 25 тогаш се рачуна дека имате вишок стартна па ај да припазувате. Плус никој не ги рачина отоците пред пораѓај што највеќе тежат.
Минусирај две кила, колку што е бебето, па минусирај едно две веќе од плодовата вода и коа ќе видиш ич не си Згоена хахах
28ма гн +6.5 кг, бебо е веќе едно кило со првото со 7кг отидов да раѓам, со ова како тргнало +12 до 14 ќе бидам сигурно
17гн скоро 18 гн Почната со 75,3 кг сега 78,3 кг. Докторката вика супер ми е килажата . Инаку близначка бременост.